~ CliCk mY HeArT ~

Thursday, November 4, 2010

Lamanya kena bertapa

Slalunya 2 ari je bertapa. Tapi minggu ni dpt 3 ari pula bertapa dlm rumah sbb cuti deepavali.
Sanggup ke nak bertapa dlm rmh jer? Aku tak sanggup. 
Mentang2 la en asben ada kt rumah hehehe..

Korang ke mana?
Buat masa ni perancangan tu ada tp lom discuss ngan en asben lg sama ada dia setuju atau tak
Tapi yg pasti program Sabtu ni mmg konpem
Sabtu ni mil ajak gi jenjalan rmh kwn lama dia di Kajang, kawan dia ajak mkn t/hari kt saner save bajet kami 
Sebagai anak & menantu kesayangan, kami menurut jer rasa nk muntah tak ngan ayat aku ni
Esok mil akan tido kt rmh kami


Sebenarnya kannnnnn



Aku tringin sangat nak makan ikan bakar
Bknnya ngandong pon, tp cacing2 dlm pewot ni hasut nk mkn ikan bkr demand tul cacing ni
Kalo leh nak yg fresh


toing.....trus aku terpikir pasal Gold Coast
Bknnya Gold Coast Australia


dan bukan juga Gold Coast Morib, tapi hanyalah GC Sepang
ok per...leh gak si tecit @im@n main pasir2 kt ctu

Kalo jd gi sana, aku tak malu2 update ikan bakar yg aku makan teww ok sajer nk bg korang jeles : P

12 comments:

MRS. K said...

pasir & laut sana kotor.. takat nak tangkap gambo tu ok la kot. makan pon okey tapi tgk kedai jugak

syariza09 said...

lorr ye ke. x leh la aiman main2 pasir. psl mkn tu, dh serbey pon

Ogy said...

main pasir kat belah2 atas je...pasir belah atas tu ok sket...

syariza09 said...

oooo psr belah atas ok ye..jgn ada taik kucing suda laa :P

-Sara- said...

awk, sje je kasik org terliur ngn ikn bakar tuh! eii! :P

beshnye main pasir pantai! :)

syariza09 said...

hahaha...telan cpt2 air liur tu
kalo pasir tu putih besh la, tp kalo itam...erkkk

aiDieNa said...

Hmm.. pon tengah teringin nak makan ikan bakar.. hehehe

[-suziey-] said...

uk sepang pn ade gold coast ek..hehee..bestnye pekena ikan bakar..

~~*Lady Salwa*~~ said...

Ingatkan teringin sebab ngidam... hehe

syariza09 said...

aiDieNa

tup..tup air liur menitik tgk ikn bkr ni kannn

syariza09 said...

[-suziey-]

ado...mcm2 ada

syariza09 said...

~~*Lady Salwa*~~

Lom sampai masa lg :(

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails