~ CliCk mY HeArT ~

Monday, November 8, 2010

Hajat belum tertunai

Ari ni lambat update coz buat kerja di luar opis. Bila kat luar, hati meronta2 je nak balik opis. Bukannya pikirkan pasal hal2 kerja tapi leh pula tringat pasal blog & fb
...hehehe...leh macam tu. 

Kononnya ari tu berhajat nak ke Gold Coast. Verangan jer laaa. Ada jer halangan2 kecik. Tak pe, banyak masa lagi. May be next time aku ke sana. Tak pe, ikan bakar tu tak lari pon

Jumaat lepas, aku bawa mil gi Pasar borong Selangor, dia lom pernah sampai ke sana lg. Ada ker bawa jln2 ke pasar..... hehehe. Bila mil tanya peniaga harga brg2 cthnya cili kt pasar tu, katanya pasar Chow Kit jauh lbh murah drp pasar borong. Yg tu mmg la tak leh nafikan lg, Chow Kit kan terkenal ngan harga2 murah. Tapi bagi org2 yg jauh dr Chow Kit mcm aku ni tentu la kata Pasar Borong lbh murah drp pasar yg ada di Putrajaya ni.

Dah abis borong, en asben ajak pusing2 rumah yg tak leh duduk lg. ngikut je lah.


Ada gak ler perubahan, no rumah dah ada, nama jalan pun dah ada

Status skrg ni tgg CF jer. Mil aku dah tak sabar2 lg kami pindah kt sini.
Aku lagi la tergedik2. Tapi macam mana pun kena sabar, semoga Allah mudahkan laluan kami untuk berpindah ke sini. Amin

10 comments:

-Sara- said...

waaa, dh bli rumah dh rupenye die! syokkkknye! :)

ainnoraini said...

nk pindah rumah yer...mesti seronokkan...

syariza09 said...

-Sara-
dah lama beli, tp lom boleh duduk2 lagi..lmbt sgt nk siap

syariza09 said...

ainnoraini
harap2 dpt pindah thn ni @ awal thn depan

izan_cute said...

Wah akak,mesti teruja giler kan...izan pun mcm tu dulu.tergedik2 nk masuk rumah sendiri hehe.

ps:akak kena tag...buat tau!~

myaishahhafiz said...

Rumah no 30 yer,
saya no 130.
he he he

mamyharraz said...

haha..sy pun selalu mcmtu..tak sabar nak masuk ofis sbb nak update blog :P

wahh ada rmh baru :)

syariza09 said...

izan_cute

mmg pon, time ni mula la dok kira bajet utk rmh plak

syariza09 said...

myaishahhafiz

mak ai......besarnya nombor

syariza09 said...

mamyharraz

hihi...prangaikita sama kannn, x saba nk update

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails