~ CliCk mY HeArT ~

Tuesday, July 19, 2011

~ Trasa diri ini tercabar ~

Kelakuan di bawah jgn jadikan contoh & jgn diikuti ok. Tapi kalo nak ikut gak, aku tak halangpon...kekekeke...
Ekceli kdg2 menda ni menyenangkan aku. Aku mcm biasa, buat2 sibuk di dapur & anak pun buat2 sibuk gak kat hall.


Ingatkan dia tengak kartun..Tapi rupa-rupanya...............




sibuk main game. ooo...patut la asyik dengar dia sebut strike, pastu siap suruh aku tepuk tangan lagi.
Game apa?
 Mcm biasa, ikut prangai abahnya...semestinya game yg dipilih tu game bowling. Ni mesti abahnya yg ajar. 
>>>>>OMG<<<<<
mamanya pon x pernah usik pun PS2 abah & x pandai pon nak main. Trasa diri ini tercabar, anak umur 3thn pon pandai main.
....Abahhhh....
balik ni sila ajar mama main game bowling, game lain mama x mau ok (=;=)



Ingatkan bila dah main game tu leh la aku senang lenang masak, tapi x juga pon. Asyik2 panggil aku suruh tgk dia main & tepuk tangan kononnya strike la tu, padahal bola banyak yg masuk longkang....errmmmm




19 comments:

~~*Lady Salwa*~~ said...

hehe... budak2 zaman sekarang ni memang advance kan...

Dah besaq nanti sure terer main bowling nih...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

kakD jgn kata main game tu....bila nk p tempat bowling betoi pun tak pernah nak main..entah kenapa...tapi bila tngk org main rasa mcm nak main ja...

syariza09 said...

~~*Lady Salwa*~~

tu lahhh...terlebih advance

syariza09 said...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™

tu laa....tgk org main best ja, bila kita nk main, kita pula buat malu2 kucing

AzMask said...

Kalau dah termula main, kompom mamanya lupa jalan nak masuk dapur.. hehehehe

ainnoraini said...

game bowling ti en somi pun suke main tau...

kalau gi main bowling selalunye anak2 jer main tu...kak ain kalau main asyik kelongkang jer...

Yan said...

toksah kata u, akak sendiri pun tak pandai.. malu gak kengkadang..

NM02 said...

asal dia diam dah..




hehehehe

-Sara- said...

ahaha..comel! :D

mamyharraz said...

cepat budak skrg belajar kan..kita dulu tak merasanya..

ehemmm hemmm mama takmo abah ajar game lain ke? hehehee

myezatul aQma said...

amboi2 anknya...hahaha

maya amir said...

heheh..budak2 skang mmg advance celik IT, sume game derang tau kan..heheh

syariza09 said...

AzMask

hihihii.....kannnnnn. tu yg xmau mula

syariza09 said...

ainnoraini

x per la kak. kellongkang pon ada org tepuk juga kannn

syariza09 said...

Yan

pasni kena blajar la

syariza09 said...

-Sara-

diam la sikittt

syariza09 said...

mamyharraz

kita dulu main masak2 jer

munna said...

budak2 zaman skrg ni mmg advanced dari kita...

~Siti Hajar~ said...

Tahniah Aiman krn bjaya buat mamamu tercabar..ekekekekek

Ala mama xpyh la srh en somi ajar, Aiman pun blh...hahaha

Anak2 sy suka main games tp main kat hp, syp2 plk tu, tgk2 bateri dah kong..huh!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails