~ CliCk mY HeArT ~

Monday, July 18, 2011

Mula-mula Annisa, pastu AnnisaK plak

Tempat: Floria Putrajaya
Masa: time org laki2 semayang Jumaat


Cuba bergaya diva mcm dorang dlm Annisa

mereka berlatar belakangkan KLCC, tapi kami pula Masjid Besi (alhamdulillah)
mereka ber4, kami ber3  jer



Annisa x der pon gambar kat tingkap cantik ni, tp kami ada =)

Pastu tetiba jer bertukar menjadi AnnisaK
tadi ber3, sekarang ber4

Bila ada lain jantina di situ, maka wujudlah nama AnnisaK
jgn tanya kenapa ada K di situ, x der kaitan sama ada yg idop @ pon mati
uols tertanya2 kenapa  AnnisaK itu x semayang Jumaat????
ooooooo dia mmg x wajib sbb dia non muslim...



usah pelik kalo rasa dh tgk picas2 ni, maklum la aku & member ni satu opis
lagipon picas2 ni smua dr camera dia, aku ni numpang jerrr...
w/pun numpang , nak la juga masuk lam blog....hehehe
kalo ada aktiviti time opis, ada la muka2 kami (=_=)





14 comments:

aDieyZa said...

semua gmbr cantik.. suka zana tgk!!

MrS. F!zA said...

hikhik pergi floria rupanya..

syariza09 said...

tempat tu cantik ngan bunga2

syariza09 said...

gigih sampai sana, w/pun berpeluh ketiak ni..

ainnoraini said...

cantiknye...bunga2 kat sane tu...

patut la tibe2 muncul lain lain jantina tu..tak gi solat ye..tak same waktu rupenye...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

mcm pernah ku lihat itu picas2...


saja buat2 tanya...

-Sara- said...

cewah! kemain memasing! cun2 sumenye! ;)

Fieza79 said...

kemain korang ye...suka la tgk aksi2 tu..hehee

munna said...

yg gegirl semuanya cantik2 dan vogue ..yg boboy sorang tu pun macho juga....

syariza09 said...

ainnoraini

cantik kak...rasa mcm nk bawa balik pulak

syariza09 said...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™

lalalalalalala =_=

syariza09 said...

-Sara-

tarik napas tu

syariza09 said...

Fieza79

berlagak diva jap =)

syariza09 said...

Fieza79

boboy tu mmg terlebey macho...hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails