~ CliCk mY HeArT ~

Thursday, November 4, 2010

Dah masuk pewot pon

Ari ni lambat bersiaran
Mlm tadi Aiman demam. Bila dah demam biasa la, asyik terjaga jer
Malam tadi ngigau nak basuh tangan. Mamanya pujuk, "tak yah lah basuh tgn, Aiman kan tgh tido"
Bila dh tak mkn pujuk, bagi gak la dia basuh tgn (kebetulan mmg ada sediakan bekas air utk lapkan kepala)
Suruh dia celupkan tangan dlm bekas tu je. Bila dah puas dia pon sambung tido

Pagi ni tgg suhu turun dulu
Bila tgk dia dh aktif, konpem dia dh x demam, leh aku gi keja
Sampai jer tempat keja, kena gi Sepang pula
Nak tinjau tempat dorang wat meeting Isnin ni
Sib baik blk cepat, leh la aku update hehehe


Semalam aku ada oder crab stick popia
Semua ni gara2 tgk blog suziey
Mmg rasa teruja nk rasa itu popia
Aku pun mula la contact

pinjam pic  mamalyna

Saper yg nak leh la contact mamalyna @ ejan
RM3.50 =  1 peket (20btg)
Putrajaya = Free delivery
Oder 7 peket (bkn aku sorang daa, tp utk kwn2 lain)
Aku punya 3 peket jer

Petang semalam mamalyna pon antar
Terima kasih yer sbb bersusah payan anta
Balik rumah jer, terus aku goreng 10 batang


Makan panas2 mmg superb




8 comments:

Zaidah said...

campak kat zai skit bleh...bleh dimakan waktu petang

-Sara- said...

wahh cm sedap jek! :D

syariza09 said...

Zaidah

ok..ok..nah...nah sambut popia ni hehhe :D

syariza09 said...

-Sara-
mmg sedap...abis licin masuk dlm pewottt

mamyharraz said...

tskk tskk ni yg tergugat iman imun tgk brg mknan :P

::Mamalyna:: said...

tq coz sudi order...sori coz lambat antar...kebetulan plak tak bawak kete...

saya jual yer...

syariza09 said...

mamyharraz

dah...dah...jgn tgk lg. cpt gi cari mknan,,,nanti cacing2 dlm pewot tu menari2 lak :)

syariza09 said...

::Mamalyna::
ok x de hal pon. dpt gak merasa popia ni :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails