~ CliCk mY HeArT ~

Monday, January 3, 2011

Borong di hujung tahun

Salam Isnin & Salam Tahun Baru.
Jap jer kita dah melangkah ke 2011. Banyak kenangan 2010 yg kita semua lalui.
Moga tahun ni betambah baik dr tahun2 sebelumnya. Aminnnnnnnn

Jumaat lepas kan kita semua dapat cuti free gara2 menang bola sepak. Apa lagi, aku gunakan cuti tu sebaik mungkin. Kami ke mana?


Kami ke Nilai 3. Pukul 4 ptg, baru gi sana. Best gak jln ptg2 ni, krg sikit rasa panas tu.
Lagipun aku gi bukannya nak shopping gila2 pun, cuma nk memborong jer...Borong hujung tahun...
Borong ni bukannya guna duit sendiripun, tapi borong guna duit kelab opis, borong hadiah lucky draw utk jamuan Rabu ni. B4 gi Nilai 3 ni, aku dari rumah abg di Salak Tinggi, sib baik jarak rumah dia ke Nilai ni dekat jer.

sib baik hero ni tido, senang sikit mama dia nak memborong

ni la barang2 yg aku borong tu, set comfoter
aku beli 10 set, penuh isi pewot kereta
bonet penuh, seat belakang pun penuh
kebetulan anak sedara pun ada ngikut gak, terpaksa la dia duduk belakang tu himpit2 sikit
kak ipar tanya aku, tak beli ke comfoter ni utk diri sendiri
issshhhh.....nk beli buat per,
 mana la tau kot2 la masa lucky draw Rabu ni, rezeki aku dapat hadiah yg aku beli 



sebelum lucky draw ni, aku nak puh kiri puh kanan kot2 la leh dapat set ni

13 comments:

MrS. F!zA said...

wee.... harap2 dapat comforter.. aminnn :)

Yan said...

Pernah lalu je. Tapi tak penah sampai..

adianiez AIDA said...

adus, nilai 3, memang sakan memborong tanpa ingat dunia hi hihi...

syariza09 said...

MrS. F!zA

jampi dulu wehh :P

syariza09 said...

Yan

jgn lalu jer kak, singgah la skali

syariza09 said...

adianiez AIDA

bahaya tu, shopping sampai x ingat dunia....hehe

~Siti Hajar~ said...

bestnyer shpg di Nilai, sy pnh p skli je, tu pun xleh beli byk sbb nek keta kecik...huhu

~~*Lady Salwa*~~ said...

sakan memborong... mudah2an dapat la lucky draw tu ye... yg warna biru tu memang cantik...

Ogy said...

minta2 ai dpt jugak...warna pink takde kee?? huhuh

syariza09 said...

Ogy

ada wehhh......baca2 jampi la sikit....

izan_cute said...

akak,muka akak ni mcm ada iklan safi rania gold tu..yg dia nk g reunion tu...cantik!!! izan tgk iklan tu mesti terbayang akak hehehe

syariza09 said...

~~*Lady Salwa*~~

minat kita sama ler...sy pn suka ngan kaler biru :D

syariza09 said...

izan_cute

eh ye ke? x prasan la pula. pasni nk tgg tv la, nk tgk iklan tu :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails