~ CliCk mY HeArT ~

Wednesday, November 10, 2010

Buatlah......tak marah pon

Kat rumah skrg ni dah banyak sangat dah lukisan2 abstrak, bukannya beli pun, tapi dapat free jer.
Saper yg bagi? Saper lagi kalau bukan Aiman.
Skrg ni pantang je jumpa pensel @ pen, mula la tangan tu rajin nak melukis. Kertas dah bagi, tapi dinding juga yg dia cari. Ingatkan tak banyak lukisan abstrak ni, tapi bila aku cek, hampir setiap sudut ada.  huhuhu.....
.ni mesti buat masa mamanya tengah leka wat keja lain



Naik rimas pula tgk lukisan2 yg x der bentuk ni, nak nk kata bunga pun bukan, kucing pun bukan, yg ada bentuk bulat, lurus, senget, dah tu mcm2 kaler plak. 
Pening wehhh


Tetiba tringat pula n3 MRS K. Terus aku oder ni ngan member


Magic sponge
Produk Cosway
RM5.20



Mulakan xperimen
Hasilnya













..taraaaaa



Hilang smua lukisan abstrak tu
Pasni Aiman jgn malu2 melukis lagi yer sayang




****************************

Rasanya span ni sesuai utk cat putih jer kot, kalo cat berkaler takut pudar pulak cat tu

12 comments:

mamyharraz said...

hurm harraz pun mcmtu..pantang nampak pen!sabar 10x

syariza09 said...

lps ni kena gandakan saba tu yer 20x :D

Pn. Zana said...

syaz: biarkan aje..anak dh besar nnti baru la boleh nak clear dinding tu .:D

[-suziey-] said...

haahahah kretif btl yek aiman yek..ekek:D hmm bgs gk span ni ek..slalu org jual cat bole lap..klu beli span magik lagi murah..hahha

syariza09 said...

Pn. Zana

hehehe...takpun tempat conteng2 tu gantikan ngan sticker, leh cantikkan rmh kann

syariza09 said...

[-suziey-]
besar2 ni mmg banyak idea :D
boleh jer guna span tu. tp awas guna pd dinding cat putih jer tau

ann @ hatiberbunga said...

masalah yg sama. dinding jadi pilihan wpun kertas n buku berlambak mamanya belikan.

agak2nya kena tampal kertas manila besar la kt dinding. huhu..

~~*Lady Salwa*~~ said...

sama la ngan faris... dari ruang tamu sampai ke dapur habis dicontengnya...

boleh la beli pasni... hehe

syariza09 said...

ann @ hatiberbunga

hahaha......good idea tu. pasni lg syok la dia melukis

syariza09 said...

~~*Lady Salwa*~~

cuba la Sal..pasti puas ati hehe

kak ina kl said...

nasib baiklah dah tak dak anak yang suka menconteng dinding lagi..

tak pernah lagi makan ubi style mcm tu ..nanti bolehlah try.

ooo nak pindah umah baru ek..pernah gak terlalu kat situ dulu...tapi cam jauh ajerlah .

syariza09 said...

kak ina kl

ank2 k.ina smuanya dh besar2kan.
nanti try le mkn ubi kukus
kalau dr p'jaya rumah tu 15minit je

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails