~ CliCk mY HeArT ~

Monday, October 18, 2010

Tinggallah kami berdua

Ari ni adalah permulaan utk aku & Aiman. Kami ditinggalkan sbb abah nak mencapai matahari di atas Gunung Kinabalu ye la tu.
Kul 3.30 pagi en asben dah pun kluar rumah menuju ke tempat kerja. Berkumpul dengan group panjat memanjat dan bertolak dari Putrajaya terus ke LCCT.  
Huhuhu........secara jujur mmg aku terasa kehilangan. Ye lah, slalu mlm2 ada bantak pelok, kali ni bantal pelok yg tinggal kecik jer hehehe, sib baik la ada @im@n. Sabtu ni baru en asben balik. 



Dalam minggu ni kami banyak keluar sbb nak cari kelengkapan utk mendaki. Yelah, selagi tak mendaki selagi tu lah rasa barang asyik tak cukup jer.
 en asben pegi Kinabalu ni anjuran Kelab Sukan tempat dia keja, bukan free yer, berbayar RM1200 utk 5 hari. Rasanya berbaloi kot, sbb tiket + hotel.
 Sib baik la bayaran ni dorang dah buat ansuran 3-4 bulan yg lalu. Ekceli xtiviti ni boleh bawa keluarga sbb bukannya semua yg pergi tu akan mendaki, ada yg cuma jalan2 di KK. 
Kalau diikutkan hati mmg la teringin nak pergi, tapi bila nak membayar double tu aku trasa berattttt jer. Bukannya seratus dua wehhh. Lagi satu kalau kononnya aku gi sana, mesti aku terkontang kanting sbb en asben dok sibuk mendaki Gunung Kinabalu. 
Tak sesuai kottt. Tak pe lah, next time weols gi holiday kt sana ayat penyedap hati





Pagi ni bermula rutin aku with @im@n. 
Smuanya kena buat sendiri, dh tak de yg tolong. Pandai2 je lah yer.


Aiman.......please be a good boy okay.
Jgn lagi melawan cakap mama & jgn cuba2 nak tendang mama
 Nanti mama babab, abah dah tak leh tolong
hehehe

************************************
Abah...balik nanti jgn lupa belikan mutiara utk mama yer
^__^




10 comments:

mamyharraz said...

oo aiman pun suke tendang mama yer..haha mamy ingat harraz jer suka buli mamy :P

syariza kejap je awk ditinggalkan berbanding mamy~

AzMask said...

terasa sedihnya... saya pun biasa jugak ditinggalkan. Rumah jadi sunyi sikit lah. Sib baik anak ada jadi teman borak dan teman gaduh.

syariza09 said...

mamyharraz
ayoo! haraz pun mcm aiman gak, hmmm budak2 membesar mcm tu laa
Betul la mamy, kena tinggal 5 ari pun dh terasa sunyi, inikan pula mamy kena tinggal lg lama. Paham mcm mana prasaan mamy...huhuhu

syariza09 said...

AzMask
Sib baik la ada si kecik tu jadi peneman. Leh juga la ajak berborak cara dorang hehehe

Ogy said...

hehe jom kita hitung hari sama2...la la la laaa

-Sara- said...

olo olo ciannye mama aiman nii.. xpee.. bizikn diri ngn aiman tu pejam celik dh balik pon abahnye! hehe :P

Ross... said...

ala sian nyer aiman n mama..kena tgl lg...xpe la nak wat camana tu dh minat n bakat abah nyer.....heheh...

syariza09 said...

Ogy
jom hitung...Isnin ..Selasa..Rabu...Khamis...Jumaat...yippiee

syariza09 said...

-Sara-
kalo ngan aiman mmg sentiasa busy..no time utk diri sendiri..huhu

syariza09 said...

Ross

mmg dah paham kan situasi mcm ni ...nak wat camner, dh itu mmg minat dia, tak leh nk halang, sokong je lah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails