~ CliCk mY HeArT ~

Wednesday, April 13, 2011

X-boy ganggu aku tido = {




Tengah sedap2 tido camni, leh pula bermimpi
Nak tau mimpi apa?
Mimpi ular, nk kena pinang lg la tu.....kikikiki
Ok
Stop 
Tipu jer, x der maknanya nk tipu ular tu, wat aku geli geleman jer.




Ekceli aku mimpikan 2nd x-boy  masa skolah uppersix dolu2.
ni ker? hehe..ni lelaki idaman Malaya


Hampir2 tak kenal sbb dulu dia gemokss, now dh kuwus & encem la juga.
Sblm tido x derpun, pikir pasal dia.
Tiba2 jer leh mimpikan dia, adakah dia di sana pon mimpikan aku??? ermmmm
choi...choi...choi....nyah mimpi2 mcm tu, 
kalo laki aku tau, mau kecik hati dia (bab mimpi ni aku x story kt dia ok, kang sentap plak)





errrmmmm......uols pernah ker mimpi x-boy
baik ngaku, x baik tipu tau (-__-)

25 comments:

MRS. K said...

bukan mimpi basah...

mamyharraz said...

ok mimpi kita sama malam td =P haaha comellah awk ni ;)

tp serius mlm td memang mamy mimpi ex ;P tp sorilah tak tergoda pun sbb abg askar lg best :D ngeh ngeh

Yan said...

Syariza,

akak ada email kat awak. nak tau address. kan aritu mintak FM..bagi tau..

-Sara- said...

xde ex..nk mimpi ape! kakakahh! :P

*weh, 2nd ex boy..bleh tahan nii! hehe :P

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

gambar tido yg seksi...

i loike jejaka malaya tu..

syariza09 said...

MRS. K

b4 tu dh basah pon =)

syariza09 said...

mamyharraz

comel sbb skirt terselak ekk :)

eh mimpi kita sama lak..adkh xboy kita sama?? jeng jeng jeng

syariza09 said...

Yan

ok kak..sy dh email.TQ, x saba nk dpt FM

syariza09 said...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™

I loike too =)

syariza09 said...

-Sara-

tu baru 2nd, ada lg lps tu tau...hehe

sW33tdARLiNG said...

hehehehe... selalu gak kadang2 mimpi bekas2 kekasih ni.. kekekeke

Cik Moon said...

cikmoon mimpi pakwe hensem.. muka cam anuar zain kot..hehehe

Ada Dalina said...

fuhhhhhhhhhhhhhhhh...isu ni sensitippp...ekekek! mmg xleh disebut lgsg... =))

alya said...

hamboiiii cekcii siott arr kak........ ensem x xbf akak tu????? ehehheheeh

syariza09 said...

sW33tdARLiNG

wow! bekas2 kekasih tu, banyak giler nie

syariza09 said...

Cik Moon

hamboi2, mentang2 la dh jumpa anuar zain, trus mimpi dia ekk

syariza09 said...

Ada Dalina

kalo sebut tu, kiranya cari gaduh la kan =)

syariza09 said...

alya

time tido wajib la cekci...ahakkss
x-boy x encem tp comel mcm bear...hihihi

Mama Gee said...

mimpi byk kali...mimpi hubby kahwin 2 pun byk kali..huhuh..tp yg paling best mimpi pi dinner dgn arjun rampal...hik2

~Siti Hajar~ said...

byk kali gak sy pnh mimpi psl xxxxx ni...hehe

tp xmbil hal la, mimpi kan mainan tidur tp adakah maknanya si xxx disana teringatkan kita...wakakakaka

Dinaz said...

mimpi moon ..ada basyah ke sis..hee guwau jek..

syariza09 said...

Mama Gee

huhuu...yg tu lg dasyat

syariza09 said...

~Siti Hajar~

dasyat tu banyak kali...wooo dia igt kita ekk

syariza09 said...

Dinaz

hehe...basah sbb peyet

Husna said...

ta boleh2 .. mimpi2 nnti rindu susahh. bahaye.. klauy single mingle xpe la.. hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails