~ CliCk mY HeArT ~

Tuesday, July 27, 2010

Stand by


x lama lagi dah nak posa. Aku ni ada 2 ari lg yg nak diganti posa. Cayok! Cayok! Harap2 esk dapat posa. Insyaallah. Bila dah posa nanti aku kena buat planning baru. Maknanya lepas balik keja, masa aku banyak kat dapur. Sampai umah kul 6.00, sempat lg kalo nak masak2 lauk yg simple. Satu lauk lagi aku bli kat cafe...ok la tu. Kekadang tu bila dah ari2 kena masak, mula la pening pikir nak masak apa. Bila pikir pasal tu, aku dah pun stand by ngan buka resipi yang baru beli kat Pesta Buku Perbadanan Putrajaya...
cari masakan yg simple2 jer. ...Sonang sikit...

Kalo time posa nengok buku resipi ni  mula la rasa lapar jer

3 comments:

fantaghirolynn said...

pinjam.....

syariza09 said...

boleh..tapi lepas raya, bulan posa buku tu peneman di dapo..ngeh..ngeh

kak ina kl said...

akak mls nak beli...tgk kat blog member masak memasak lagi sonang.

akak dpt tiket free sbb tu akak pergi..nama nak keluar duit sendiri..tak kuasa..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails