~ CliCk mY HeArT ~

Thursday, October 31, 2013

Dayang Senandung


Makin bersawang blog kesayangan ku ini...
Sejak2 balik dari kursus, buka tutup buka tutup jer blog
Mood masih ku tinggalkan di laut dalam hehehe

Sesungguhnya masih rindukan Pangkor
Rindunya ngan bunyi ombak, rindunya ngan laut
Walaupun hanya berkursus, tapi hati cukup tenang bila tgk laut 
Tak pa, tak pa..... ada masa nanti akan ke sana lagi...pasti

Rupa paras pon dh jadi macam Dayang Senandung dah
: contoh :

kulit yg gelap bertambah gelap
hehehehe
biasa la tu...berjemur

Gambar-gambar kat sana dh masukkan dalam draf..nanti ai update lagi ok
Sejukkan mata uols ngan pantai Pangkor ni yer...

6 comments:

PakcikLie PCL said...

haha..contoh yg melampau2 tu.. :)

mamyharraz said...

tanjat gegurl pic dayang senandung tu hihi


sya nnt kalau jlnlah ke PD tgk laut sana pula hehe

syariza09 said...

PakcikLie PCL
hehehe terbaik la tu


Mamyharraz
insyaallah kalo ke sana, akan singgah rmh mammy :)

Puan Ida said...

huhuhuhu omei nye dayang sennadung tu
salam perkenalan dari ida
jemput singgah blgo ida ye
umielman.blgospot.com
dah follow blog ni no 342

Cho Zila said...

nak gak ke pangkor... nak gak ke pangkor.. lama giler tak ke sana padahal dkt beno ngan kampung...

syariza09 said...

Puan Ida
salam perkenalan..comelkan DS ;)


Cho Zila
ooo dekat ngan kampung yer, sronok la sambil bercuti sambil balik ke kg

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails