~ CliCk mY HeArT ~

Tuesday, October 22, 2013

4hari 3mlm di Pulau Pangkor

Ari ni sampai ari Jumaat, aku berkursus di Pulau Pangkor
Bukan kursus yg leh duduk senang lenang dlm hotel
Tapi kali ni kursus dlm hutan tepi pantai
kami duduk di Kem Rimba
kenapa kem
sebabnya ini kursus Team Building, melibatkan aktiviti air, darat, ketahanan fizikal dan mental
last year nama dh naik, tapi terpaksa tolak coz ada hal lain
kali ni tak dapatlah nk tolak, terpaksa pergi juga

Semalam dh cari brg2 utk dibawa ke sana
kat sana pakai t-shirt dan track-suit jer, x der pakai baju2 kurung


ni salah satu dorm yg kami akan tido


Jumaat ni juga lepas balik, aku akan terus zasss ke Tanjung Bidara, Melaka, ngikut en asben berkursus kt sana pula. Bilik dh booking lama, sblm tahu gi Pangkor lagi. Jadi terpaksa la ngikut juga..
Minggu ni betul-betul berpantai...hehehe


6 comments:

Qhaifa Nur said...

bestnya datang pangkor...permandangannya indah...selamat berkursus

NM03 said...

syok la weh kursus dok utam rimba cenggini

opis aku penah wat kursus kat taman negara. perghh.... mcm2 hado...

azieazah said...

Berbulan madu lagi la nampaknya kan? kan? hehehehe

SiTi said...

best.... ct suka team building

PakcikLie PCL said...

assalam..pcl@pakciklie singgah sini menyusuri komen@2010 menjejak rakan blogger lama.. . syariza masih aktif berblog ye?

#selamat berkursus

PCL ~ www.nazlee.com

kacang buncis said...

salam perkenalan :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails