~ CliCk mY HeArT ~

Friday, September 20, 2013

Tahun depan mau terbang-terbang

Dah slesai pon amik tiket utk thn depan
Dah lama tak terbang
Tak jauh pon, gi dlm Malaysia juga
Next year kt SABAH
Kami ber4
aku, asben, mil & aiman


smua skali termasuk tax, baggage - RM473 utk  4 org
ok kot kann

pasni riki2 la pasai sana plak
isshhh x sabaq tgg thn depan, maklum la org x nah spai Sabah hihihihi

6 comments:

mrs Fiza said...

mahai jgk tu..haitu check bulan 3 jgk pstu utk kami 4 org rm323 ja.. tu pon sbb baby instant dh rm100 kalo tk lg murah lah.. tp tk leh beli gak jadual cuti sklh tkdak lg.. :'(

Qhaifa Nur said...

bestnya dapat pergi sabah...

Rin Maira said...

wahh u gi besday ai lah........hehehee

syariza09 said...

Fiza

awal2 cek mmg la harga 323..tp bila dh sampai ujung tu campur tax, fuel,& tambah baggage pegi dan balik rege up lagi la..tp ok kot dr harga sblm promosi



Qhaifa Nur
first time ni hehehe


Rin maira
aar la..pegi nanti mesti tringat kt u :)

~~*Lady Salwa*~~ said...

bestnya... memang lama dok berangan nak pi KK... tapi asyik la tertangguh ja...

nanti kalo anak dah sekolah, dah kena tunggu cuti sekolah lak... huhu

adianiez AIDA said...

best nyer... aida pun x pernah la jejak kaki ke sabah sarawak...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails