Dah 2-3 hari gak bincang pasal nk buat florenta ni..
eh eh uols tau ker florenta tu apa?
ala..baru2 ni masa raya biskut ni kan fofular...hahaha
sebalang kecik pon dh $25
aku ada gak beli tapi utk makan sendiri la
biskut mahal wehhh
Kawan aku ni suka membeli bahan-bahan biskut. Belinya masa bulan posa lagi.
Tapi tak sempat nk buat, jadinya kita buat la slps raya.
Ari ni Jumaat, masa rehat panjang.
Berdesup la kami gi rumah dia, kuarters kt dalam ni jer pon.
Resipi kami amik ngan akak Azlita
Sepatutnya pakai badam, tp disebabkan badam tak jumpa kat ner letaknya, kami cuma pakai walnut cincang, kuaci dan pumkin beads
Nak buatnya mmg senang sangat2.
Tapi bahan2nya mahal hokeh
Sebab tu lah org jual mahal.
Jangan salahkan penjual hihihi
Ni dah siap dibakar
Bakar 10 minit jer
Nak sedap buat nipis2, baru la rasa crunchy
okeh dh leh makan
dh masak kena potong cepat2
kalo lambat, susah dah nk potong mula la jadi camni, main kepak2 jer..hehehe
Next week cadangnya nk buat kek pulak
3 comments:
sedapnya..kita pakat tengok sajalah...jeles i he..he..
oooooooo ingatkan sekut apa....tak taulak namanya florenta...hehe...
wah besh lah u leh main masak2....
Qhaifa Nur
hehehe..tgk jer lah yer
Rin Maira
nama sekut skrg glemer2
Post a Comment