~ CliCk mY HeArT ~

Friday, August 16, 2013

Gambar pra-raya pon ada

Nak update gambar raya pon, ada kt hp asben & lam camera. Jadinya kita tangguh dulu la. Update gambar yg ada.

Sebelum raya ritu, unit aku ada la bergambar piling-piling raya, bos, kawan2 laki smuanya pakai baju melayu siap bersamping bersongkok. Bagus la dorang ni, sporting.

Salah satu gambar ni akan ditampal di notis board, edit sikit la siap ngan wish slmt hari raya

Gambar yg dipilh utk ditampal kat notis adalah gambar no 2
Cantik tak kak ton

************************
Boring giler ari ni, aku tinggal sorang2  jerr

5 comments:

Cho Zila said...

kak ton tetap comel lote... syioknyer sporting2 gitu sepejabat baruler serasi gembira bekerja bersama..

Qhaifa Nur said...

baguslah ada pra raya untuk opis...
cantik...

ieda immi said...

wahh ramainyee ahli keluarga ..
ramai2 macam nie beraya seronok .. akak family kecil sahaja ..;)

Teena Tna said...

Haha. Mesti feel raya jer kan time nak amik gambar ni. Seronok pulak tgok orang amik gambar ramai2 pastu tampal kat board. Kalau ada org tgok rasa glamour lah sikit. Hehe

#Selamat hari raya Aidilfitri :)

LYAfrina said...

cantik kak ton....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails