~ CliCk mY HeArT ~

Thursday, August 15, 2013

Dah keje......dah keje

Ari ni Khamis dah mula keje.
Sepatutnya Rabu lagi dah keje tapi disebabkan penat perjalanan balik dari Perlis ke KL, terpaksa la extra kan coti. Mood pon x berapa nk ada.

Ari ni datang opis pon, mood masih tak ada. Tengok jer lah ngan gambar kat atas tu..
Ari ni aku berdua jerr, x der plak teman bual. Yg dtg pon lelaki, jadinya kurang sikit la nk bersembang2 tu.
Kalau la cuti aku banyak, kompem la aku dh amik coti. Ni pon dh tinggal 9 hari jerrr..terpaksa la berjimat cermat.

Cafe pon tak buka lagi coz student coti, next week baru dorang ada.
pagi tadi bawa bekal nasi goreng. Petang2 camni terasa lapar pula. Sib baik bawa maggi, leh la lapik pewot.


Nak buat keje pon slow motion jer...bukannya tak buat langsung, buat tu buat tp krg produktiviti la..


Nak ilangkan bosan, camni la jadinya.
Sebelah tgk blog, sebelah lagi layan movie Bikers Kental, pakai earphone lagi hehehehe

uols mesti lom keje kannn...jeles aiii

8 comments:

mamyharraz said...

selamat kembali bekerja :)
bikers kental tu best sy dah tgk..kelakar hehe

SiTi said...

bosan nya tggl berdua je... kot pompuan leh berborak gk ye kak.... ct pun dah stat keja jgk hari ni... nsib baik opis da rmai & cafe dah bukak.... cuma kucing besar je xde jd anak2 tikus menari2 la ni

* alahai makan meggi je mesti cpt lapar nnti tu.

Rin Maira said...

ai dh kerja laa...semalam lg dh kerja...tp kan..semalam sunyi je....kul 1 ai cabut balik rumah...hahha sesuka hati jek.....
ari ni lah baru meriah skit..ramai dh start keje

Cho Zila said...

akak dah keje dari semalam.. hati memang tak berapa nak gi keje tapi nak buat camner kena simpan cuti untuk bulan nov...
layan movies leh yerk...

LYAfrina said...

selamat kembali bekerja..lya kelmarin dh start keje...


salam aidilfitri
maaf zahir n batin

che mid said...

Layannnn.. bikers kental pun ok apa..

ainnoraini said...

kembali bertugas..
kakain selasa dah mula kerja..

~~*Lady Salwa*~~ said...

Sama la.. hari Khamis dah masuk kerja... nak cuti panjang2 tak boleh sebab nak jimat cuti.. huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails