~ CliCk mY HeArT ~

Friday, August 2, 2013

Buttercup murah di AEON (JJ)

tetiba jer tunjuk buttercup..naper ekk??
saja nak bagitau, td aku p AEON (JJ), nak tambah sikit bahan2 nk buat biskut mlm ni.
Nak gi kedai bahan2 kek petang ni, rasa tak sempat la pula. Terpaksla la cari kat AEON..kerlass.
Ari tu lam paper mmg ada tunjuk harga butter kat aeon murah RM2.99.
Mmg betoi pon, kalo sapa2 yg masih nak beli butter, sila lah terjah ke AEON. Aku dh beli 3 ketoi, rasa2 mcm nk wat kek jer pasni. Maklum la besday Aiman jatuh pada hari Ahad ni.
Kat Tesco awal2 posa ari tu murah la, tapi last week aku beli dh naik harga RM3.30 kot

Ari ni & Sabtu ni mesti ramai yang dh blk kg. Kalo aku balik Perlis, opkos la esok dh kluar KL.
Tapi bila dh tak balik tu, kena kerja dan kerja. Rabu baru aku amik coti.


Kawan2 yang balik beraya tu saya ucapkan
Selamat Hari Raya dan Maaf Zahir Batin
Hati-hati ketika memandu, kalo ngantuk jgn lupa berhenti kat RR & tido tau...





3 comments:

~~*Lady Salwa*~~ said...

Eh, murah la tu... tapi tahun ni macam tak bersemangat nak buat kuih raya... hehe

** Selamat hari raya juga buat Syariza ye.. Maaf zahir & batin...

ainnoraini said...

selamat hari raya...maaf zahir dan batin dari kakain sekeluarga ye...

Myra Jay said...

Pembuat kuih raya ngn kek konpem akan serbu :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails