~ CliCk mY HeArT ~

Thursday, August 1, 2013

Barang murah di Tesco

Sebelum balik kg ni, beli dulu brg2 dapur. Bukannya per, kalo lepas raya baru nk beli takut masa tu duit dh susut pula hihihi


Weekend ritu ajak en asben gi tesco puchong
Ada banyak barang2 murah. Antara yg aku dh rembat.......

Air botol ni satu RM1.95
Aku beli 5 botol jer
Ari ni aku tgk lam paper Giant pon buat sale air ni, kalo tak silap 2 botol RM4.



Yg ni RM6.95. Kalo tidak harga asal RM7++

Dynamo Passion - 4.1kg- wangi giler hokeh
Yg ni RM19.85, harga asal RM20++


Soya Drinho pon murah, sekotak besar RM1.79, harga asal RM2++.
Nak jimat kena la beli masa promosi camni

Ari ni tgk kat paper Giant & AEON Big pon ada buat promosi....tak salah kan kalo kita jimat cermat berbelanja

5 comments:

Qhaifa Nur said...

patut adik ipar beli banyak hari tu..memang murah...

Rin Maira said...

iskk nk rembat gak laa buat raya...

.::Lynn::. said...

air F&N tu pernah jadi RM8+ sebotol... langkah bijak

MrS. F!zA said...

betul kalo jmpa yg murah baik beli bt stok..leh gak jimat di msa akn dtg wp jumlahnya tk byk sgt..

Myra Jay said...

Air untuk stok raya ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails