~ CliCk mY HeArT ~

Wednesday, June 19, 2013

Watak Zarina dan Nabila memang best



Skrg demam citer ni kan
Aku  pon demam gak
semalam x sempat tgk, spai rumah pon dh kol 8 huhuhu
Terlupa plak nk record rumah ai dh leh record uolss hihihi
x per ptg ni godek2 tenet, download jer
nk buka tonton asyik salah password jer
Aku suka citer ni sbb pelakon2nya mantop


ada adi putra (romantik giteww)
adess dia mmg bikin org jatuh hati daaa


pastu lakonan 3 org ni mmg buat aku tak tentu arah
ada jer ayat & kelakuan dorang yg buat kita rasa geram & marah
tapi kan, aku rasa sbb dorang juga la citer ni nampak hidup
sbb tu hari2 mau tgk citer ni

nabila ngan memek mukanya

zarina ngan suara nyaringnya
watak pon jadi kak long yg bodoh2 alang
ikut jer telunjuk si ayu
hahaha menjadi betul watak dia

mak nya pula nyaring mcm zarina gak
tergelak2 bila tgk part dia nk tumpang kreta anak dia nak gi pasar
disumpah seranah anak dia tu
elok la jadi anak beranak hahaha

heroinnya  errrmmm sorry la aku x minat pon


so utk ari ni i dh record, x mau lg terlepas tgk


****************
ai tau, uols pon kul 7 mesti dh tercegat dpn tv kan kan kan




6 comments:

Rin Maira said...

acaner nk rekod aaa?
kena guna tape ke apo
ai tatau huhuhu

NM03 said...

citer ni mmg best... watak zarina mmg menjadik. meroyan dia sampai kibas2 rambut. terbaek!!

Qhaifa Nur said...

mula-mula tengok geram juga dengan wataknya...
respectlah mereka menjiwai watak kan..
tengah layan juga citer ni...

Cikda said...

hehehe.. gasak...

azieazah said...

Saya ada novel tu. Baca sampai 2 kali, jadi tak teruja pun nak tengok drama tu. Lagipun heroin nya? Adehhh failed!

~Siti Hajar~ said...

Betul betul kite pkl 7 tercegat dpn tv, xblh sapa kacau...hehe

Yelah heroinnyer failed, muka xde prsn, mrh ke suka ke riak muka sama je...huhu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails