~ CliCk mY HeArT ~

Monday, June 10, 2013

Meroyan jap jer

sumber: google

Sampai2 ofis pagi ni, kwn2 bagitau plug letrik smuanya problem, sib baik lampu leh on..
bila dh cek smua plug, ada yg leh buka dan ada yg tak leh buka.
Yg tak bestnya, bilik kerja smua plug problem, ekon pon problem gak huhuhu...camana ni, dh tak la tak leh on kipas huhuhu
aku call technician utk tgk apa2 yg patut.

Dalam kul 1 lbh dia dh baiki. Ada yg dh ok dan ada yg tak ok.
ekon ok.
plug ada yg dh ok, & ada lg yg tak ok. Dia tak dapat kesan lagi punca2 problem plug tu.
Yg penting, plug kt meja aku dh ok
baru la senang hati
Mati kutu bila tak leh on PC, tambah2 kalo x der internet lagi laaaa rasa nk nangis hehehehe


uols pon cam aku gak ker kalo kt opis komputer buat hal & internet pon nan hado..
meroyan cam aku gak ker???



7 comments:

Qhaifa Nur said...

memang stress...

Cho Zila said...

akak kat opis pagini nasib taklerh bukak lampujer.. bukan semualer kot idak meroyan gak..

Cho Zila said...

akak kat opis pagini nasib taklerh bukak lampujer.. bukan semualer kot idak meroyan gak..

Rin Maira said...

maunya tak meroyan...mmg meroyan leee

mamyharraz said...

setuju dgn awk sya
kalau takde internet mmg boleh meroyan
terasa hidup ni kesunyian hehe

Zana Adieyza said...

internet kat office zana skrg ni pun banyak sgt masalah.. slowwwwww.. hukhukhuk

~Siti Hajar~ said...

Sy dah rasa seminggu kot xde internet, streesss mak!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails