~ CliCk mY HeArT ~

Thursday, April 25, 2013

"Minah Arab"

Nak tutup citer sedih smalam, x mau sedih2 lg...keadaan mcm tu mmg normal kan.
Meh kita buka citer lain plak


Kisah ni dah lamaaaaaaaaaaa sangat, tp br nk crita hihihi, tak kisah lah nokss, janji tak bersawang blog ni.
First time gi dinner kt opis baru ni. Mula2 tu malas, tp bila tgk kawan2 mcm xcited jer nk gi, saya pon terxcited jugalah. Dapat gak tgk ragam orang2 sini. Lain tempat, lain ragamnya ye dak
Tema malam tu adalah:



Arabian & Bollywood
Ahkak pakai jer lah jubah yang mak baru beli kat Mekah tu, baru rasmi masa dinner tu hokeh.
Tak kisahlah, janji masauk ngan tema
Kiranya mlm tu trus gi dr opis, tak mandi apa tukar baju trus kt opis.
Buat area sini, dekat bangunan PGRM Cheras jer


Penampilan saya mlm tu mcm perempuan arab yg malu2 meow hihihi


prasan shomel la, sbb kureng napak bolat muka tu
sampai la pic ni jd pic profail FB
hahaha

Bila dh open, haaa terserlah bolat sana sini hahaha
Utk dinner tu aku labur sikit duit jer utk beli............

Beg dinner dan loket love utk nampak bling2 sikit
yorlah...masa ni lom gaji lagi, beli biarlah berpada-pada
Kedua2 barang ni aku beli kedai murah jer, ala kedai yg ada jual hadiah2 tuuu
Beg tu baru RM25 dan loket tu RM15..ok la kan 

bergambar ngan kawan2 yg pandai melaram


suka tgk kesungguhan dorang


Ramai-ramai lagi, mmg meriah. pengarah dan keluarga pon ada, dorang ni mmg sporting, kebanyakannya ikut tema


Pak Arab sorang ni mmg sporting giler, member opis gak
utk pengetahuan uols, dia ni perempuan
Tapi kerana dia terlalu kreatif, masa mula2 sampai dinner ni, sorang pon tak tau sapa dia sbenarnya hahahaha
Bila rahsia dah pecah, masing2 gelak mcm nk pecah perut ngan penampilan dia
Dia sanggup gunting rambut semata-mata nak buat misai...dasyat arrr, gua respect lu
berbaloi sbb dia menang kategori staf sporting


Sebahagian menu mlm tu, bagi aku la, tak sodappppp
blk rumah trus laparrr

Malam tu tak dapat nombor bertuah pon, tak dapat hadiah apa2 pon kecuali doorgift yg aku pegang tu.
Dapat satu beg jer, yg lain2 tu tlg pegang utk kawan. Dalam tu ada tuala mandi, ok la tu.


Apa-apa pun aku fun jerrr
Sronok tgk ragam orang


9 comments:

ainnoraini said...

Laaa perempuan ke dia tuuu...
Mcm lelaki..kalau kakain pun gelak guling2 kalau dia tu perempuan dan kawan kita plk kann...

Rin Maira said...

u..brg murah pun kalo pandai menggayakan...nampak mahal gak...
sepanjang ai kenal u..ni pestime ai nampak u begitu bergaya sekali...
kelasssss u.......mcm kak ton...comel.......heheeheee

-Sara- said...

pompuann?? ya Allah biar btol! serius macm lakiii! hahaha.. siap gunting rambut nak buat misai tuu mmg terbaiklah! hahahaha

*awk nmpk comellah.. siap makeup lagi..hehehekk

syariza09 said...

ainnoraini
aar kak, ramai yg x kenal dia :)


Rin Maira
bergaya???malu ai, tutup muka ;)


Sara
tu kawan2 la yg make up kan, ai x pandai sgt hihihi

Qhaifa Nur said...

suka tema arab...makanannya pun arab juga...
semua ikut tema ni...pompuan jadi laki..terkejut juga ni

MrS. F!zA said...

mula2 td tgejut ceq.heran arab mna pulak k.mah duk lentok ni..hahahah pompuan rupanya..wakakakaka

mamyharraz said...

sesekali dia melawa haaaa ambikk mmg cunnnn :D
jubah lawa.hasil mekap pun cun.
bestnya ada majlis mcmni.

Batu Adventure said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Cho Zila said...

memang sangat bersemangat betoiler.. seronokkan tengok macam2 ragam diaorang....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails