~ CliCk mY HeArT ~

Monday, April 29, 2013

Best ker Kenanga???

errmmm... ntah lerrr
bagi saya best sbb rambang mata tgk brg2 kt ctu
Tapi yg tak bestnya baju saiz saya tak banyak pilihanpun huhuhu
Bagi uols yg saiz comel2 mmg berlambak baju, macam2 fesyen ada

Jumaat lepas saya dan kawan2 ke sana lagi. Sbenarnya malas nk ikut sbb baju2 saizku nan hado, tp bila diajak berkali2, tergugat gak imanku
Kawan sorang ni nk beli baju2 kt sana sbb dia meniaga, beli borong ni, harga mmg murah sgt2
Dah tak blh tgk baju, tgk brg2 lain jer lahhh
Rembat la juga brg2 ni sbb murah




Kat sana juga leh tempah baju. Kawan2 saya try tempah kat sana. Tailor dorang sebelum ni dh banyak rosakkan baju, maksudnya ukuran baju tu ada jer yang tak betul. nak tak nak terpaksa gak bayar, abis rosak kain, duit dh keluar tapi baju tak boleh pakai cian kan.

Kawan saya tempah kat butik ni, kepunyaan abang artis kita gak. Saya tak pasti kawan saya tempah baju fesyen mcm mana, tp yang pasti RM130. Kalo baju yg dijahit tu rosak, dorang akan gantikan yang lain.
Kat sini gak ada jual baju ready made..cantik2 sangat.
Saper yg gi Kenanga leh la singgah kt butik ni, lupa plak tingkat berapa hihihi

bye...
esok sy bawa rombongan pensyarah ke PWTC...ada pesta buku daaa

5 comments:

~Siti Hajar~ said...

Hr tu ms kn kursus kat KL ada jgk sy terjah kenangan ni tp btl la Sya, org size comel cam kite ni mmg xbpa hado, jelos tgk kwn2 yg kecik comey shpg, angkut segala mcm...huhu

Cantik handbag munge2 tu...hehe

~~*Lady Salwa*~~ said...

Selalu jugak baca org cerita pasal Kenanga ni... Tapi tak pernah jejak kaki lagi ke situ.. teringin jugak nak pergi... tapi tak tau kat mana... nak kena search la dulu nampaknya... hehe

Rin Maira said...

Bila nk sampai tak taulaa........buat masa ni baik takyah pergi..sbb takde apa nk dicari...kang tal pasal2 duk membeli yg bukan2....hik3

syariza09 said...

Siti Hajar
aar kan, jeling menda2 lain lah

Lady Salwa
badan saiz Sal mmg berlambak jer baju

Rin Maira
setuju! kalo rasa x moh bli lg, baik jgn gi sbb baju saiz awk terlalu byk. nanti rambang mata :)

Rinna said...

Tak tau laa bila nak pergi sana.. cam menarik jerk.. :)

Murah jugak ye brg2 kat sana..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails