~ CliCk mY HeArT ~

Monday, January 7, 2013

Weyuuuu...biru kuning negeri Perlis

Pic ni ni amik ari Sabtu lps. Saja suruh si Aiman test.
Hari ni hari pertama menggayakan uniform  sbb baru jer dapat drp tadika.
Last week pakai baju biasa jer.
Sluar labuh sikit, kena la aku jahit sikit.
Prasan tak, Aiman ni melambangkan negeri Perlis, biru kuning negeri I ok *__*

Dapat dua uniform satu yg mcm ni dan satu lagi set pakaian sukan, t-shirt dan sluar track. 
Pasni kena la gilir baju2 yg dpt ni.

Minggu ni juga Aiman akan mula belajar, last week minggu orientasi.
Harap2 dpt la dia belajar leklok2...jgn nk lawan2 ckp mama lagi.


*************
Abis dh citer aiman, ni kisah aku plak. Bila skolah dh start, aku pon mula la sibuk ngan duty. 
Pasni dua kali seminggu akan balik kul 7.
Gi mari kira2 kul 8.45 gak ler aku akan sampai ke rumah.
Mlm tadi discuss ngan asben camana nk amik aku sbb aku akan turun kt Putrajaya Sentral gak.
Nampak gayanya anak beranak tak leh la balik rumah dulu, sbb nk tgg amik aku kat PS. Takkan nk ulang alik Putrajaya -Sri Kembangan kot. Nak balik rumah pun azab ngan jem.
Dijangka aku sampai PS kul 8, jadi dlm waktu tu kena la en asben lepak dan solat kt mana2...
huhuhu siannya anak beranak tu.


7 comments:

~Siti Hajar~ said...

Hencemnyer Aiman pakai uniform, kuning biru perlis tu, anak sy hijau kuning, anak kedah tu...ekekekek

Belajar rajin2 yer Aiman...

azieazah said...

Perlih tang belah mana?
Teruih tingat Mee Sanggul tang pasar tani Kangaq. Nasik Ganja tang merket!

syariza09 said...

Siti Hajar
hihihi....mcm kena pd orgnya jer kan, sorang kedah sorang perlis


aziezah
kak, mee sanggul tu sy tak tau pon, ketinggalan sungguh sy ni kan hahaha. tp nasi ganja tu mmg meletop.

rumah sy area market baru, kangaq la juga

~~*Lady Salwa*~~ said...

Selamat belajar ye Aiman... belajar rajin2...

La, ye ke. Sian dua beranak tu nak kena tunggu... Tapi takpe, pengorbanan tu... Sekali sekala apa salahnya... :)

Kalau turun kat Serdang pun jauh ke dari rumah Sya?

Azlina said...

Aiman encem la pakai uniform..senyum sikit..NgEeeeee!!!

Ala akak,kesiannye..itulah pengorbanan suami utk isteri dan anak untuk mama yang tercinta :)

munna said...

cantik uniform aiman....

SiTi said...

aiman msuk shcool mana kak

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails