~ CliCk mY HeArT ~

Thursday, December 13, 2012

~Mama tersentap ~

Satu hari tu, eh eh eh bukan satu hari laa, dh byk hari gak ler, aiman asyik sebut jerrr.
Ntah camaner, satu hari tu ayat dia mmg power, aku yg dengar ni trus sentap, trus buat perjanjian

"Aiman ni dah lama tak makan buah duyan, siannnn Aiman ni, mama tak beli pun"

Dengar ayat dia tu rasa alahaiii,,,teruknya mama aiman ni. Anak dh berkali2 minta nk mkn duyan. Asal nampak gerai jer, dia suruh brenti, tp kami yg x brenti sbb port durian tu agak susah gak  nk parking tepi jln.
Akhirnya kami trus promise nk bawa dia g bli durian Ahad tu kul 10 pagi. Ahad tu pun senang jer dia bangun pagi, agaknya sbb igt ngan janji tu kot.

Kami bli kat area rumah baru kami, sambil2 tu leh hantar brg kt sana.

nk cari musang king, tp dh abis
kami bli dua biji jer, tp besar ler
sekilo RM5
D24 ngan buat kt atas tu, tokei buah tu suruh try buah ni
D24 mmg meletop la
tp yg buah atas tu ok jer la, sedap lg D24



D24
errmmmm sedapnya

muka puas dpt mkn, jgn buat ayat2 sentap lg ok
mama ni hati tisu


6 comments:

~Siti Hajar~ said...

Alololo cian Aiman, tp lawak jgk yer...hehe...sedap ooo duyan...haha

Kat cni duyan blambak2 sampai org bt xtau aje, nk mkn byk panas kan...

Atie.Rashid said...

pandai die mancing mama die ek....

Qhaifa Nur said...

bijak aiman nih.....
sedapnya dapat makan doyan akhirnya.....

mama ila said...

durian D24..huhu..best =)

munna said...

munna mmg lagi suka D24....

Ya ALya said...

Cam saya lg suka do2 Dr d24, tekak org x sama kan....ni yg nk mkn doyan lg...,

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails