~ CliCk mY HeArT ~

Tuesday, December 11, 2012

Aku isteri orang, bukannya tunangan org ...ngeeee

Zaman aku tunang2 dh lama berlalu kot
Now turn adik bongsu aku pula
Akhirnya dh sah menjadi tunangan orang, next year pula jadi isteri orang sob sob sob
Kami teruja bila my sis Syarina bakal disunting, selama ni kami risau sangat2, maklumla jarang nampak dia dating, slalu hujung minggu kat rumah aku jerrr

alhamdulillah
gamabr ni waktu malam, serabai jerrr

selepas dimake over, aku tgk dia ngan pelik sbb dia dh bertukar rupa
sebelum ni kalo dia kuar pun mekap calit2 gitu jer
kami berdua mmg tak sama 
aku gagak, dia bangau
ada paham????
aku ikut kulit bapa aku, dia ikut kulit mak aku huhuhuhu

wajib ler posing tepi hantaran gojes tu...hihihihi (prasan)

pelamin yang simple......zaman sekarang mmg mcm ni kan


with kak ipar & anak2 menakan, adik ipar tak dak pula kat sini


with mak menakan
masing2 teruja tgk perubahan adik aku, mmg bezaaaaaaaaaaaaaaa sgt


oiiit... sempat lagiii tuuuu


orait..nanti kiter sambung lagi, ada plak yg dok kacau niii



8 comments:

NM03 said...

tahniah. ckp kt dia, tak mau nakal2 sepanjang tgh darah manis ni ye. hehehe

~~*Lady Salwa*~~ said...

Tengok gambar2 tu, teringat lak zaman dulu2... (dulu la sangat... hehe)

che mid said...

Salam.. cantik hantaran tu, nampak simple tapi classy.. tayang lagi nanti ya, nak tiru..

mamyharraz said...

cantiknya dia..
suci ayu je dlm persalinan tu.
hantaran pun lawa gorjes.
tuan yg buat hantaran pun gorjes tau :)

BoNDa.... said...

mmg lain ler mukanyer...seri darah manis.....

-Sara- said...

hantaran gojes tu tak lain tak bukan hasil kakak dia yg gojes tu jugaklah kan! hehe

Qhaifa Nur said...

cantik pelaminnya...
moga hubungan kekal hingga jinjang pelamin....cantik..

munna said...

cantik semuanya terutama org yg berdarah manis tu... tahniah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails