~ CliCk mY HeArT ~

Monday, December 10, 2012

Kalau nak jimat, buat sendiri jerrrrr

 Tak mau pening2 kpala. kalau nk buat n3 pakai jer acc baru, kalau nk tgk dashboard pakai jer acc lama...
malas nk study lagi..

Meh nk citer kisah yg dh basi, tp sblm masuk thn baru kena la khatam dulu. Ni citer kisah tunang adik bongsu aku, gegirl. Dia bertunang masa raya puasa yg lalu....errkkk mmg citer yg lama....Thn depan kita citer kisah dia kahwin plak +_____+

Nak tunggu dia buat sendiri segala tok nenek ni, berjanggut laa...dh la keje pagi balik mlm, Sabtu pun keje gak. Dia nak wat sendiri tak sempat, nak suruh pakar gubah mahal la pulok....
So, kakak dia yg kurang kepakaran ni tolong la apa2 yg patut, tgn yg keras tu, try gak ler kasi lembut.
Smua barang2 hantaran kami gi beli kat Nilai 3. Dia pilih dan tentukan style mana yg dia nak, dia ni agak fussy gak ler...nak bli bunga pun masuk 3-4 kedai, tak nak bunga mcm ni  mcm tu, nk putih ler ...errrmmm..

Dah payah sgt, meh akk jer yg pilih, dh tak der masa dah. Aku bli jer bunga2 tu kat Romantika, apa yg aku pilih dia tak leh komen, terima jer lahhhhhh.

Hasilnya ini lerrr


Bakul buah


Perfume


Set tie & wallet

Kain utk baju Melayu

Kemeja

Yg ni pula adik ipar yg sponsor, coklat
Bekas coklat mmg adk ipar yg beli, aku cuma gubah bunga jer


Yg ni pon adk ipar yg sama sponsor
Dia gubah kat kedai, agak mahal la juga, rasanya dlm RM100++
Masa tu kan hari raya, jadi nk tambah hantaran tu kami bagi biskut2 raya

Ni la tukang gubah yg kurang pakar... ( :-0 )
Aku nampak sopan jer kannn (>______<)



Nanti ai tunjuk hari pertunangan tu pulak yerr
Sampai la, gambar2 tu tak cuci2 lagi, amik gambar bagai nak rak.....biasa la tu kannnnn

7 comments:

mamyharraz said...

cara kita kendali blog sama je.nak apdet guna akaun baru.nak blogwalking guna akaun lama hehe.

selamat menempul alam pertunangan utk adik awak.

hantaran tu kira lepaslah piawaian cantikkk ok :D buat sendiri lagi bermakna dr bertempah.

MrS. F!zA said...

terornyaaa..tksgka ada bakat kmah ni..hehe

kmah nkmtk tlg vote smbil join GA

http://www.mrsfiza.com/2012/12/jom-menang-lucky-draw-fm-uss-singapore.html

KLik button G+1 ja kt arrow besar tu..kna log in gmail..mtk tlg naa..

BoNDa.... said...

kreatif......

LYAfrina said...

cantikk...
sebenarnya problem akak tu.. senang je/..just tukor jadi admin... jd xperlu la nk tuko2 acc.. meh try tgk sini--->

http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/2012/11/penyelesaian-untuk-blog-yang-tidak.html

AKAK CUMA TRSKAN STEP KE-10...

munna said...

cantik2... mmg ada bakat terpendam ni

Wak Gelas™ said...

wak pon sukak tengok gubahan tuuu.. ehHHHe

syariza09 said...

mammyharaz

aar tu laa...br tahu kena wat camtu

MrS. F!zA
bakat biasa2 jer yangg...ti akk vote yer

BONDA
tq


Lyafrina
akk mmg byk tgk tutorial lya

munna
alahai..terpendam ker...hihihi


Wak Gelas
suka yer...bagus la wak

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails