~ CliCk mY HeArT ~

Monday, October 8, 2012

Penatssss.......




Adess...hari ni mmg ngantuk giler. Balik kursus Langkawi ahad pg br spai. Dah tu Ahad pon  x dapat nk relax, banyak sgt urusan kat luar rumah.
Hari ni badan mula la buat hal. Kalo cuti I banyak, mmg I akan amik cuti. Tapi nk buat camana, cuti pon dh ciput. Saat ni mata berat sgt, ngantuk beb...rehat td dh la kena duty kaunter, jap gi jam 3 kena duty skali lg....adoiyaiiii....terpaksa la menahan mata ni. 
dh la ari ni kena keja sampai koi 7...huhuhu
ahkak penat la dek non

6 comments:

mamyharraz said...

take time ya adikku..
rehat dulu nnt get ready apdet ttg bumi langkawi tu sbb tak sabar nak tau :)

NM02 said...

sabar la dik nun... kak kiah pun ngantuk ni, maklum...tak dpt nak ngunyah.. posa ganti kekdahnyer.

Qhaifa Nur said...

dpt tido ni best....

Fieza79 said...

Dgr pn dh tau cmna pnt nya rsa..

ieda said...

kalau balik dari kursus ke ape ke , memang rasa malas nak kerja dan ngantukk .. plus letih .. nak2 kalau banyak kerja .. huhuh lagilah rasa malasss nak kerja huhuh

munna said...

adoi..takpelah demi tugas kan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails