~ CliCk mY HeArT ~

Friday, July 27, 2012

Semalam dlm sejarah

semalam berbuka ngan kuih je. nk mkn pon x selera. spai rumah agk lewat, 6,45pm. slalunya kul 6.15 dh terpacak kt rmh. semua ni gara2 x der taxi dr opis ke stesen lrt. jadinya x sempat aku kejar erl kul 540ptg.huhuhu terpaksa tgg next train stengah jam kendian..call asben suruh dia msk nasi dulu,dia kan mmg sampai rmh dulu. sampai putrajaya central dh kul 6.30. dh tolak csmpur,aku beli je lauk kt central.dh x daysnk berdiri msk kt dapo.lutut dh ketaq beb.harap2 hari ni dptla blk awl...huhu

5 comments:

mamyharraz said...

alahai dugaan tu..sabar ya sya.
semoga hari ni tak berlaku lagi.

-Sara- said...

awk, sara dh biasa sampai umah, bukak pintu jap terus azan..sedeh :(

Qhaifa Nur said...

mana nak kjr balik umah, nk siap itu ini...
makan apa yang ada depan mata dulu...

intan morsalin said...

kat area opis syariza tu xde bas ker?slalu naek lrt kat mana?
kalau sya still kije kat bdr sri permaisuri lg leh la tumpangkan syariza kan..tp skrg sya dah tukar co..skrg kat cyberjaya lak.

~~*Lady Salwa*~~ said...

Kalau badan letih sangat memang akan jadi tak lalu makan...

tu la kan, bila lari je timing habis berubah semua...

Modah2an hari ni dapat balik awal...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails