~ CliCk mY HeArT ~

Wednesday, August 1, 2012

Lega........

Bila smuanya dh kembali pd asal. PC yg rosak pon dh ganti, pakai jer pC yg sedia ada. Harap2 jgn la PC ni buat prangai...Smalam nk buka blog sendiri pon tak leh, asal buka jer mesti ada error...x tido mlm aku ni, bila pikir pasal blog...hahahaha




Ari ni bersemangat cari punca blog haku tak boleh buka & akhirnya aku berjaya ^_^...dah x yah lg susah2 pakai haipet murah hehehe..


Sorry yer kengkawan...dh lama x baca kisah uols, rindu tau..nanti i baca hokeh..
Sekarang ni rasa lain mcm jer...nk update pon rasa malas...tp ku gagahkan diri, kang bersawang lak blog ni.


semalam kan ai termimpikan kawan2 dulu, rindu agaknya........

7 comments:

saya tak tipu....nina the mummy n the boys said...

untungnye blog dia......tuannyer sampai x leh tido mlm........hehehe!

mamyharraz said...

alhamdulillah dah boleh bukak..sunyi je sya takde.

jgn tak apdet ya.

Salmiza said...

sama la...rasa kurang bersmgt nak berblog pose2 ni...tp jeling la jgk tiap hari..nk update je mls...

syariza09 said...

@saya tak tipu....nina the mummy n the boys
hahaha...sayangkan blog wooo

syariza09 said...

@mamyharraz
ekceli rindu gak nk coret sana sini

syariza09 said...

sama ler...update tu kureng, tp rajin jeling2 jer

~~*Lady Salwa*~~ said...

Memang pun... Kalau dah lama tak update, mula la kureng je semangat nak update tu... hehe

nasib baik dah ok... hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails