~ CliCk mY HeArT ~

Monday, July 16, 2012

Posto......posto

Ekceli last week lg dh sampai,tp x sempat nk update.
Parcel ni sampai kt opis, mulanya agak terkezut gak ler, camaner la leh ada parcel, padahal aku x order online pon. Bila dh buka baru la tau. Parcel ni drp:
blogger Sal
Thank u Sal, sy suka ngan hadiah comel2 tu, dpt menambah koleksi.
Rasanya lama gak ler follow blog Sal. 
Biasa la kan, bila kita rasa serasi kita akan sentiasa masuk blog tu. Aku mmg spesis camtu.
Semoga hubungan maya kita ni berpanjangan. W/pun kita sama2 tinggal di Putrajaya, tp kita tak pernah bersua....hahaha biasa la tu kan.

Ari ni rasa lemau sgt, tambah2 waktu camni...berat jer mata ni. Camaner x berat kalo ko membaking menda alah ni sampai kul 2am.

ok arrr ..........wa cau ci cau dulu

7 comments:

mamyharraz said...

bestnya dpt posto ;)

sya..posto dr sy utk awk yg tak seberapa ontheway tau.nnt dah sampai inform ya. :")

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

amin.. rezeki member blogger tue ;-)

-Sara- said...

ooo sara pon dapat..tp posto dtg sara takde umah..kne pickup sndri kat post opis..belom gi ambik lagi

dah tau dah ape bendenyaa..eeheh :P

Mama Gee said...

ehh ai pun ada dpt parcel dr blogger...tp lupaa je nk snap gambo...

dapnyaa cheese tat tu...lama x makan..huhu

Qhaifa Nur said...

pernah dapat seronok sangat tau...

sedapnya cheese suka makan nak buat malas.......

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waaa membaking sampai 2 pagi...

nyumm nyumm sedapnya...

~Siti Hajar~ said...

Bestnyer dpt hadiah dr geng blogger..

Wah! cheese tart tu nmpk menarik la, hi! berbisnes sakan skrg yer...murah rezeki kwn2 sy..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails