~ CliCk mY HeArT ~

Friday, July 20, 2012

Mentang2 la SOGO tu dekat....haiiisshhh

Rehat td merayap ke SoGO lg. Pergi ngan teksi , tambang RM10.60..tu pon sbb ada jem sikit. Balik pula ngan LRT..
taktau nk beli apa.
Lastly beli ni jerr
cadar utk Aiman RM29.40...nk beli tudung pun, baju raya lom beli lagi.
Tak per la next time pegi lg


Salam Ramadhan kawan2

6 comments:

-Sara- said...

ya Allah rajinnya pegi sogo tak tau nak beli apa..hehe

**slmt berpuasa :)

Ayen... said...

seronoklaa klu gitu,boleh selalu pegi cuci mata kan.....hehe.

Pink Lavender said...

best eh opis dekat dgn sogo..
xtahan bl ada sale lah kan...hihihi

Aleyn said...

LAma betul tak ke Sogo

Mama Gee said...

Me is jelesss u knoww..
az jom pi shopping raya sma...hik2


**entry br dh delete...tak best plak sentap2 nk poser ni....hehehe buang yg keruh...ambik yg jernih...

~Siti Hajar~ said...

SOGO dekat...terbaik la..

Sy klu terjah KL sure shopping giler2 kat SOGO tu, hubby sampai ngelat nk lalu kat sogo tau...hehe

Eh! SIL sy keja kat SOGO la...(tu pun nk bgtau ker)...hikhikhik

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails