~ CliCk mY HeArT ~

Friday, June 15, 2012

= Vangga ker??? =

Seronokkan kalau buat undang2 sendiri..............
Suka suki jer buat itu ini........
Bangga pula tu dpt buat ...........
Bangga ker kalau buat sesuatu yang negatif???????



It's bad situation ok

8 comments:

Mama Gee said...

ada yg tak betul dgn otak org tu kalo camtu....huhuhu

Fieza79 said...

bangga kpda si pembuat nya tapi tidak pada pada org lain...

-Sara- said...

ni mst masalah kat opis lagi kan..kat opis ni mmg mcm2 masalahnya..sama macam sara gak.. orang yg belagak bagos, sombong tak kena tempat..sume spesis tak bertamadun ada kat sini tau..uh! stress mak! :D

syariza09 said...

mama gee

aar kot, rasa2nya mm=cm tu gak hihihi

Fieza79
tu la vangga ngan diri sendiri jer


SARA
TEPAT! pandai pong...dia skt jiwa, kita pon sama skt jiwa..hampeh

penyuluh perikanan said...

Postingan yang sangat cantik dan keren kawan, saya suka dan sudah follow yang ke dua, semua blog sudah ku follow, saya suka dan bahagia jika anda sudi menerima saya dan follow back ....ditunggu dan terima kasih...

Ross... said...

Sabar mama,marahnya mama..xbetoi kot org tu..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

dia je rasa bangga.. kita semua tak kan?

ada akal.. letak kat lutut tu...hehehe

Me said...

sabar tu separuh dari iman...Sabar bebanyak ye Mak Aiman...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails