~ CliCk mY HeArT ~

Monday, June 18, 2012

Kali kedua merasa Italian Rainbow Cake

Kali pertama rasa masa di jamuan opis lama, kebetulan masa gi sana ada birthday party, dpt gak ler merasa. Pastu kali ke2 pula masa besday adk ipar baru-baru ni. 


Bila kaler2 camni, ramai yg teruja. yer tak???
menarik tertarik
kek ni saiz kecik jer, dia tempah ngan kwn dia. kalo kek ni x der deco, just letak cream dia amik RM50, adk ipar tambah gucci ..xtra lg RM20. Total RM70.


Dari hati naluri yg tulus, aku cakap jujur tau bukan sbb tekak yg ngada2, kek ni rasa biasa2 jer.
Disebabkan aku dh rasa dua kali kek camni dibuat oleh dua org yg berbeza, rasanya mmg ttp sama, butter cake. Kek mcm ni kalo mkn byk2 rasa muak la pulak. Nk habiskan 1 slices pon rasa susah. Igtkan nk suruh Aiman jer abiskan tp dia lagi la, ada la dlm 2-3 suap jer...errmm dia x suka kot.
Rasanya pasni kalo tgk kek ni pon aku tak rasa xcited lg nk mkn..
Kek coklat lg rasa nyum nyum

tp kalo uols lom rasa, try la dulu. lain org lain tekaknya. 
May be bg uols kek ni kena ngan selera..tepuk hati tanya mulut...hehehe






4 comments:

Huda said...

kalerful..nampak sedap la kak :)

~Siti Hajar~ said...

Selalunyer rainbow kek tu sama dgn kek span je, yg buat sedap tu icing tmbhan je la kan (itu yg sy tahu la), pnh jgk mkn rainbow kek mmg biasa2 je..

Yg bt kita nk mkn sgt tu sbb cantik kan...hehe

mamyharraz said...

memang kek ni nampak menarik.
tak pernah try lagi kek rainbow nih.nampaknya kena try baru tau kan sya.

selalu nampak kek ni mesti kaler putih dekonya kan.

Mama Gee said...

pendapat ai pun sama...kek ni biasa2 je...tp sbb kalernya yg menarik..mmg hati tertarik..tp dah 3 kali makan..cukuplah...mmg rasanya tak jauh berubah...

mmg betul..nk abiskan 1 slice pun payah...walaupun ai penggemar tegar kek..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails