~ CliCk mY HeArT ~

Friday, August 5, 2011

~ Hadiah raya dtg dr Perak ~

Semalam dapat parcel, mmg dh tau sbb kakak owner ada bg tau..hehehe..so,stp ari  tunggu parcel, kejap2 tgk kat rak...nampak sgt x sabar.


Rupanya ada inner, banyak pulak tu. tapi bukan semuanya utk aku. Sorang satu jer ok & diberi pd geng poco2 2009. Inner ni sbenarnya dihantar oleh Syieda. Dia pernah praktikal kt opis ni tp bahagian IT la. Kami ni sbenarnya geng poco-poco. Now, dia dh pandai buat inner & brooch, tangan kretip. Kakaknya pula dulu satu bahagian ngan aku.  Dia dah tag nama pd stp inner sbb katanya dia buat inner tu ikut kepala kami, ada yg besar & ada yg kecik..tp biasa la kan...kalo dh suka biru tu...hehehe..syyyyy


Ni dah kira macam hadiah raya la kan...Syukran. TQ Syieda. Saper2nk beli inner @ brooch home made leh tgk blog kakaknya


****************************

Semalam x sempat nk gi beli kek, biasala bulan2 puasa ni kan masa terhad jerr..Kalo x der hal, Sabtu ni baru raikan besday ngan maksu Aiman..bila ramai2 baru la meriah *__*


cer teka aku punya inner yg mana satu??

10 comments:

-Sara- said...

itu dpt free ke beli? :D
awk punye mesti biru kan?

AzMask said...

bestnya dapart hadiah.. baru ku tahu namanya inner.. kihkihkih

mamyharraz said...

terujanya tgk inner kaler2..

baiknya hati diakan..pos dr jauh pulak tu..

syariza09 said...

-Sara-

Kalo hadiah tu, free lah yer

syariza09 said...

AzMask

bkn baju jer, kpala pon ada inner

syariza09 said...

mamyharraz

tu laa...baik budaknya leh wat menantu ;P

ainnoraini said...

ingatkan inner baju tadi...
sape tak suke dpt hadiahkan...

~Siti Hajar~ said...

Rezeki Ramadhan tu..

Klu sy pun pilih biru, cantik weh!

~~*Lady Salwa*~~ said...

wah, bestnya...

ha, mesti yg atas sekali tu... tul x??

~izan~ said...

rezeki ramadhan ni kak... dah agak akak mesti amik biru hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails