~ CliCk mY HeArT ~

Thursday, June 14, 2012

Kursus gedik-gedik santai

Semalam EL, Aiman demam. Hidung pun cuma berdarah sikit jer mlm tadi, may be sbb dia ada gosok2 hidung tu. Pagi ni alhamdulillah dia dh ok. Sebelum gi nursery en asben dh bg makan ubt demam. bila ank sihat, baru la rasa senang hati. Esk pula dh buat appoiment baru utk cabut gg aiman. harap2 dia x demam la.



Ni pula gambar masa aku berkursus minggu lepas. Kursus ni anjuran bahagian aku, mcm2 kursus ada. 
Ni pula kursus grafik. Kami diajar cara amik gambar ngan betul. kena fokus, balancing la, mcm2 la. Tapi mcm biasa, kalo dh degil tu aku blasah jer amik sesuka ati.

Gambar atas tu nampak sangat aku jakun. Sbb per jakun coz tu la pertama kali aku amik gambar ngan dslr. Selama ni amik gambar ngan hp jer. Sampai nk pegang ni pon ada org ajar tau. Tak leh pegang camni, nanti kamera jatuh...tak leh pegang camni nanti gambar tak cantik...huhuhu mcm2 daaa.
masa ni aku tengah try amik gambar pasport. kiranya depan aku tu ada la modelnya. Tak tau la apa nasib gambar pasport akk tu..harap2 cantik laaa ngeh..ngeh

Bila masing2 dh try, fasi akan komen kesalahan2 yg kami lakukan.
Ok gak kursus camni. knowledge utk kami.

yg ni fasi tak ajar, tp kami diberi kebebasan utk buat aksi outdoor.
tu yg sakan melompat. ahkak pon galak melompat deknon ooiii
klakar jer wehhh


Ni pula konon2nya mcm model muslimah...agak2 leh masuk lam magazine tak hehehe

Petangnya pula fasi ajar edit pic, basic jer la. dh siap leh print buat kenangan






11 comments:

Salmiza said...

bkn senang nak dpt kursus mcm ni..kursus dslr biasanya ratus2..

Zana Adieyza said...

zana x pernah pun ambik gmbr guna dslr.. huhuhu..

zana nak edit gmbr pun x pandai kak.. sedih betul!!

Qhaifa Nur said...

suka gambar bawah sangat, sangat hepi...

-Sara- said...

wahh dasat posing..melompat bagai! hihi

aiman demam lagi ke? alahai ciannya..take care of aiman tau..

~Siti Hajar~ said...

Klu kursus best camni, hari2 kursus pun xpe, sukeeee jer..hehe

Model cantik2 harus la picnyer pun cantik..haha

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

bestnya kursus nieh .. kagum aku org bleh ambk gambar lompat tau ;-)

Zie said...

bestnya kursus camni,,

ieda said...

seronoknyaaa program macam nie
nak2 yg pasal kamera dan shoot2 nie .. kursus macam nie kalau free konperm akk joint ! .. ;)

Mama Gee said...

x pasan plak entry ni..
hamboii merasa lah melompat2 uolss ya... :)

mamyharraz said...

bestnya dpt hadir kursus mcmni..
dapat bergambar-gambar lagi taklah boring :)

lepasni nampaknya boleh beli kamera besarlah ;)

Ross... said...

Wah!mesti k.azs dah hebat ni shot gmbr!kat mana kursus tu?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails