~ CliCk mY HeArT ~

Wednesday, June 20, 2012

Mee itam pembuka selera..


Pagi2 lagi dapat makan mee itam. mee ni dibawa oleh my opismate...First time rasa menu ni tau.
Sedap sbb lain dr yg lain, kalo tgk mmg mcm rupa mee hailam. Tapi bila dh rasa mmg x sama. Lagi sedap kot.




Terima kasih juga sbb bawa pada hari ini 20 Jun, w/pun semua ni secara kebetulan, saya ttp hepi. Rasa mcm diraikan pula...






Terima kasih Allah kerana aku masih bernyawa di bumi yg indah ini...Hari ini makin bertambah usiaku..
Semalam jabatan ada buat birthday party utk kami2 yg bulan 6. x amik gambar la pulak, padahal ada gak berdiri dpn kek huhuhu. Dapat gakler hadiahnya...


mcm tau2 jer i like blue

dpt loceng ni haaa..sepatutnya gantung kat rumah, tp aku gantung kt opis. malas arr nk bw blk.
jadi la drp tak ada kan kan kan


************************************
Kalau dulu2 masa kat opis lama aku rajin gak buat ni dan ini. Tp sekarang, mood tu pon dh ke laut...errrmmm  org kata kalo nak buat sesuatu kena la ada kasih sayang & seronok, tp kalo dua2 tu tak ada, may be apa yg kita buat tak akan jadi ngan sempurna. 
ni rajin pula aku tgk  n3 besday masa dulu2...huhuhuhu...tacing wehhhhh

7 comments:

mamyharraz said...

selamat hari lahir sahabatku :)
semoga Allah berikan kesihatan baik,kebahagian dan rezeki yg luas utk syariza :)

betul tu sya..kalau kita buat dgn kasih syg..sgt happy rasanya.kalau sebaliknya pulak hmm malas rasanya kan..sy pun ada rasa mcm yg sya rasa.

~Siti Hajar~ said...

Hpy Bday my frenz...Sga pjg umo & mrh rezki sllu yer...

Mee itam tu mmg nmpk sedap? masak apa tu eh???

MRS. K said...

hepy besday

Huda said...

happy birthday sis.. :) sedap nampak mi itam tu..nyum3

Mama Gee said...

HEPI BUFFDAY KAK AZ....HEHEHE
semoga hepi2 dan success selalu....

sedp je nampak mee tu...tak minta resepi ke?? hehee

syariza09 said...

mammyharraz

tq..rasa kita sama ehhhh..smua yg kita syg dh x der :(

Siti Hajar
TQ..menu mmg nama mee hitam


Mrs K
TQ


MamaGee
TQ adikku..hahaha janggal pula rasanya.

syariza09 said...

mammyharraz

tq..rasa kita sama ehhhh..smua yg kita syg dh x der :(

Siti Hajar
TQ..menu mmg nama mee hitam


Mrs K
TQ


MamaGee
TQ adikku..hahaha janggal pula rasanya.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails