~ CliCk mY HeArT ~

Wednesday, April 25, 2012

~ Shopping baju di hari pertama gaji ~ gelojoh kannnn (T_T)

pagi ni pecah rekod, kul 6.40 dah terpacak kat mesin ATM Putrajaya Sentral. Sementara tgg train spai, baik aku g cocok dulu...wajib la kannnn

konpius jap, sbb x der lak org beratur, igtkan mesin tu yg rosak.
Dalam beberapa minit ada org beratur, tanpa segan silu aku pon beratur belakang dia...ooo mesin ni tak rosak, agaknya tadi tu awal lagi la kot, tu yg x der org beratur....aku jer yg terover nk menuai awai2 pagi...alahh amik sikit jer dulu, naik public transport ni bukannya leh bawa duit byk2...bahaya wooo

pagi ni pula pensyarah yg sama ada bawa lgi stok baju baru, berduyun2 la kami terjah. Ada pulak yg berkenan di hati. Mcm mana tak berkenan kalo leh bayar 2x. Baju yg ritu pon lom pakai lagi, ni dh beli yg baru...hahahaha
pompuan mmg gitu kan kan kan


12 comments:

-Sara- said...

uisshh tak teragak2 shopping! haha :P

MRS. K said...

bile nak soping ngan weolls pulak? hahaha

~Siti Hajar~ said...

Org gomen tgh kaya skrg, xpe shpg la...huhu

Cantik la baju tu, polkodot bunga..

Salmiza said...

aik? Lbh kurang sama je mcm hari tu..:-)

hyazz said...

cantek nya..borong jangan tak bororng...pakai jangan tak pakai..jangan simpan dalam lemari sudah!!!...hehehe.. jap gi nak gi jualan..jom!!

♥ Elin ♥ said...

waah!! xcited ke apa nih...
pasti dh banyk koleksi baju nih kan.. :)

mamyharraz said...

bestnya.
kita tumpang happy jelaaaa hehe

cantik baju baru.bestlah kan ada yg tukang jual..sy pun suka gak membeli kalau kwn bwk jual baju-tudung.

syariza09 said...

-Sara-
dh berkenan di hati :)

Mrs K
tgg uols bawa stok baru

~Siti Hajar~
dh kaya ni, meroyan jap hehehe


Salmiza
kaler lbh krg sama kot..hihihi


hyazz
ada jualan ker...mesti lg byk pilihan


♥ Elin ♥
baru 2 jerrr


mamyharraz
sib baik ada tukang jual, leh la shopping :)

Fieza79 said...

best nya...tumpang jeles,,huhuu..

Mama Gee said...

i pun terembat baju yg lynn jual..adess...tp takpelah..lama bebenor tak beli baju kurung...

Me said...

Azs..nak bawal free tak??? klik aii nye link yer..
http://hyazz.blogspot.com/2012/04/bawalbiru-1st-giveaway.html

Aleyn said...

PErghh...org gomen dah kaya !!!...makcik jeles

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails