~ CliCk mY HeArT ~

Tuesday, April 3, 2012

2 dalam 1

Jumaat lepas ke Mines.
Kawan ajak jln2 ke Tewah coz nk beli kain polka dot.
Aku tak beli apa2 pun just cuci mata.
Tengah sedap mkn pizza, dpt sms drp nursery.
2 - 6 April, nursery tutup. Ada budak kena sakit HFMD.
Gedebuk....kena buat plan 1.. 2..3



berlari2 gak ler nk buat plan ni

Pikir punya pikir, Aiman kena hantar kt rmh MIL. Cadangnya nk antar Ahad mlm, tapi terpaksa tangguh coz adik aku yg dok penang nk singgah tido kt umah. Dorang dr johor, blk umah mertuanya. jadinya Aiman kami antar pagi Isnin. 


Mil jaga  x lama la, 2 hari jer.
MIL pon tak sihat, jadi kami amik keputusan tido Kg Baru. Kiranya siang mil jaga Aiman, mlm kami pula yg jaga.Ari ni awal sampai opis, kul 7.00am dh sampai, maklumla dr Kg baru jer, dekat beb. pecah rekod ari ni sampai awal.

Esok mlm aku nak balik kg Perlis. Sblm ni mmg cadang nk blk kg, tp lom ada tarikh lg. Tapi disebabkan kes ni, aku tak nak la amik dua tiga kali cuti. jadinya amik keputusan balik jer. Sabtu mlm baru blk KL.
Kali ni tak balik ngan kereta, tapi balik ngan kretapi. Asben kata blk kali ni nk lebih relax, x nk drive. Tiket pergi balik dh pon amik. 

Kami pilih katil. Tapi kan baru aku tringat, aku tak tanya kaunter pon samada perlu bayar utk tiket Aiman atau pun tak payah. 
Kalo ikutnya Aiman sekatil ngan aku. Aku amik tiket dua dewasa jer. Tapi  tu la....naper la aku leh lupa tanya pula.
Tak pasal2 kena terjah kaunter  KTM Kajang sekali lg.



Macam2 nk citer, tapi tak tau nk mula. Banyak n3 yang tertunggak sbenarnya

6 comments:

MRS. K said...

call je kak tanya dulu

~Siti Hajar~ said...

nk blk kg yer, best la aiman naik ketapi..

Mgu lps mak saudara sy & cucunya ke KL, ambik katil jgk tp cucu xkn bayaran sbb 1 katil...rasanya aiman pun free la kot..sya xpyh p la, call je tya KTM..

mamyharraz said...

- comel je katon tu berlari hehe sy bayangkan sya berlari gitu sangatttt cute ;)

- bestnya balik perlis naik ketapi nnt amik pic ye boleh kita tgk.

Azian Elias said...

susah hati kan kalau tau ada penyakit berjangkit ni..

-Sara- said...

mana gambar tdo ats katil lam tren? ehehehe :D

syariza09 said...

mrs k

aar..dh tanya pun

~Siti Hajar~
rasanya mcm tu juga


mammyharraz
ok, ti kita amik..wajib

sara
lom blk lg la, esk la yang :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails