~ CliCk mY HeArT ~

Thursday, March 29, 2012

Bila pertama kali tgk wayang

Dah lama pun berhajat nk bawa Aiman, tapi asyik tertangguh jerrr..
Ari tu bawa Aiman gi tgk citer ni



Bukan main sronok lagi dia nk tgk wayang

kami gi ari Rabu, tiket murah la sikit

 dah besar2 camni nk suruh bergambar punya la susah, sampai kena paksa2 lagi
cari gak poster seefood, tp x jumpa2
tu poster blkg aiman citer apa la pulak..asyik2 muka org yg sama kan

Bila dah sampai masa, kami pon masuk dalam.
Sepanjang nk masuk lam bilik tu, Aiman mmg x diam
Tup2 masuk jer, diam tanpa berkata2...ukkk tak ekkk pon tak...
Hairan bin ajaib
tak sampai 15minit citer mula, dia ajak kluar
"mama....jom kluar"

terkezut tau...penakut rupanya
kemain lagi aku pujuk2...akhirnya dia pon selesa dan ok
kejap duduk, kejap berdiri, kejap kat tangga
ikut suka la nak, janji tak ajak mama kluar sudah la

Rumusan: 
Citer ni mmg best, mula2 jer mcm slow sikit, dh tengah tu ok la.
Gelak2 lagi kami tgk gelagat watak2 ayam, ikan & menatang lam citer tu, kelakar beb.
Pasni harus la aku beli CD utk koleksi Aiman



9 comments:

mamyharraz said...

makin hensemlah abg aiman ;)

oklah tu dia tak buat perangai dlm tu.sy pun rasa nak try bawak kakal tonton movielah..ok dah kot.

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

hehe...bdak2 xsuka duk diam2kan.. ada je melasak..

Salmiza said...

x pernah bwk opal lg tgk wayang...asben ajak try jgk.. Best eh crta tu? Blh kot opal layan..

-Sara- said...

comelnya aiman posing! hihi

che mid said...

Salam

Nampak gaya macam maknya yang beria-ia tengok dari Aiman..hi hi

Aleyn said...

MEmber pun cakap citer tu best...tapi tak berkesempatan nak pegi....so beli CD jer kot

Mama Gee said...

ohh sudah pandai yee...ligat lah pasni..heheee

Ayen... said...

lama dh berhajat nk bwk anak2 tgk movie tp takut mcm nilaa,x abih cite lg dh ajak kluar.klu pegi berdua tahan lg,klu berlima x ke botak kpale......huhuhu.

adianiez AIDA said...

rindu plak nak tgk wayang. husben aida byk download jer. dia kata lagi selesa lepak kat umah, save cost :(

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails