~ CliCk mY HeArT ~

Wednesday, March 28, 2012

Maaf........

Di saat ini, di tika ini....
Kepala sudaa pening...
Tak dpt nk bw kawan2 yg rajin singgah sini
Insyaallah saya akan lawat juga rumah kawan2
Apa yg saya perlukan tika ini, hanya pejamkan mata w/pun sesaat 

Semuanya gara2 ni

kalo dh gi kedai bhn2 buat kek, mata jd rambang
ni yg saya rembat, ada yg mmg keperluan & ada yg kehendak


semalam sy cuti, tapi bkn semata2 utk buat ni, kebetulan pula semalam asben x dpt nk antar Aiman ke nursery
Sambil2 tu leh la buat projek ni
thanks to kak Farah yg repeat order untuk kali ke berapa ekk?? dh  lupa daa
kali ni utk makciknya, 500pcs

alhamdulillah...
mlm ni pon tp ada projek yg sama...

ok...sekian 

7 comments:

eima said...

wahhh sgt rajin ngan pandai la ...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

apom pulkadot..dot..dot....

Salmiza said...

post ke batu pahat blh ke? Serius nih...:-)

~Siti Hajar~ said...

wah! masyukkkkk....

Klu sy 500pc sy xmbik la order, xdaya, hr tu ambik order 300pc pun cam nk pengsan...huhu

mamyharraz said...

kalau masuk kedai bhn2 kek mmg rambang mata semua nak kan..sejak2 ni kan sy mmg suka nak try&error baking -membaking ni..

tapikan tetap teringin nak mkn apam polkadot sya. nnt nak gak ke putrajaya.

-Sara- said...

bisnes mkin maju..alhamdulillah..bestnyaa :)

Mama Gee said...

masyukkk wehhhhhh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails