~ CliCk mY HeArT ~

Monday, March 26, 2012

2 hari berturut-turut ukur jalan TAR

Sejak dua menjak jadi pekerja KL ni, aku dh pandai main ukur2 jln TAR..kalo nk shopping beg singgah SOGO, ko nk shopping tudung, singgah lak jln TAR...hohoho kemain lagi ekkk


Jumaat lepas projek baiiikkkk nyer ngan geng. Naik keta kawan, parking LRT Cheras trussss zassss ko akan masuk SOGO. Mmg xcited giler beb. Kami x round pon SOGO sbb masing2 target nk cari kain & tudung. Kain dot dot la, tudung dot dot..haih mcm2 la.


Aku mmg bawa beg dugro ni.
Kemain lagi member aku gelak guling2 tgk cara aku yg tak semengah ni..
hohoo...gelak yerrrr
ko x tahu jasa beg ni kat aku 


kedai mcm kedai wajib singgah pula.
Aku beli blouse, member lak borong shawl. Dia nk jual kt kg dia Sarawak, manyak untung oooo

see
dorang memborong lbh byk drp aku.
kan dah susah nk pegang brg2 tu.
Masa tu turn aku pula gelak2 kan dorang
hahahahaha (gelak jahat)
tu la lenkali sila tiru aksi kakakmu ini ok
hehehehe

 beli kain utk mil
belated birthday 
aku plak tudung syria & pin
Anak tudungnya aku tak pakai & bg jer kt member
Skrg ni mmg aku gigih beli tudung syria...nk cpt beb

Olek kerana tak puas hati sbb tak sempat jln2 SOGO, esoknya iaitu ari Sabtu (kebetulan aku keje), aku merayau sensorang2 kat SOGO.
Tp x der la shopping sgt, cuma bli ni jer

sluar Aiman  garfield sale 70%- baju budak2 mmg sale giler2
kasut keje (selesa kat kaki yg nak panjat tangga turun naik)

Kali ni aku tgk kat lobi SOGO dia wat promosi brg2 bilik, cadar, bantal dll.
Henbeg ada tp sikit jer, x der la gila2 less.
Tapi kan aku rasa bulan dpn mesti dia buat sale gila2.
maklumla ujung bulan depan kan org gomen kaya raya...
so...stand by lah yer


12 comments:

mamyharraz said...

baca entry sya terus jelesss ;P

bestnya shopping kt jln tar.sy pun kalau ofis dekat2 situ konfem dpt je gaji borong tudung! situ banyak pilihan harga pun bestt berganda..

Qhaifa Nur said...

memang seronok shopping kat jalan TAR...semua ada

MRS. K said...

klu camtu, tunggu bulan depan lah

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

waa shopping habis nie...

~Siti Hajar~ said...

Wah! suka mborong skrg ni yer, kiranya org2 kat SOGO & jln TAR dah kenal la ni...haha

Eh! Sya 7-10 bln 4 ada sy kat KL, blh kita jumpa, lunch time ke kat area2 situ je, blh peluk2 ciom...haha

Salmiza said...

Borong sakan ye....
Bulan depan pun apa lg?..:-)

MrS. F!zA said...

kalo ada sale baju baby best ni kalo terjah bln dpn..weeee

Cho Zila said...

best sesangat kalau dapat shopping kat JTARni tanpa gangguan anak2... mesti macam2 diborong...

mama ieqa said...

Nasihat ikhlas, bulan depan akak bawa beg spare tu beso sikit yaaa.. ahahhahahaa.. ( jelez taw tgok akak leh supin2 cmtu.. ehhehee)

-Sara- said...

uuu haaiii..shopping saje yee!

Mama Gee said...

syioknyaa supping...
kalo i gi pun i bawak beg parkson yg besau tu...senang nk sumbat brg2 yg dibeli...bioo lah nampak makcik2 pun...heeee

Zania.biz said...

singgah sini ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails