~ CliCk mY HeArT ~

Thursday, March 22, 2012

Bagus la birthday masa gaji (^_^)

Thari td bergegas ngan kwn gi JJ Maluri.Sib baik gak la dia ada keta.
Kenapa yer?
Sebabnya nak beli hadiah.
Hadiah per???
Hadiah en asben.
Hari ni 22 Mac besday dia.


"Happy Birthday laling"


Thn ni pandai jer besday tu jatuh time gaji...hahahaha...untung lah u.
Thn ni x yah lagi dengar istri ckp " hadiah ayang tgg gaji lah yer" huhuhu..


Kek x sempat buat & tak sempat beli. Kalo sempat, kita beli mlm ni ok.




Mlm ni nk dating kat mana ekk?
hati tringin nk mkn kt sini


Ramai yg citer mkn kt sini best. Apa2 pun  baik tanya tuan punya badan dulu


11 comments:

mamyharraz said...

ngam ngam time gaji tu yg best..kalau birthday kena tang tgh bulan mmg *harapan* lah nak bg hadiah yg lumayan hehe

apapun hubby birthday utk cik abg awk ya semoga sihat selalu & di murahkan rezeki :)

MRS. K said...

D'One Steak Bangi la kak!

-Sara- said...

hppy bufday utk cik asbennya..moga pnjg umor murah rejeki :)

munna said...

happy birthday buat suami syariza....

che mid said...

Salam.. eee.. lamanya tak singgah sini.. err.. nak ikut malam ni buleh.. buleh la....

~Siti Hajar~ said...

Hpy Bday to mr hubby Sya...

Show off la hadiah tu kat sini, apa kebendanya tuh..hehe

syariza09 said...

TQ kawan2. luv uols...

Mrs K, D'one dh pernah try

Mummyharraz...aar sib baik time gaji

hyazz said...

ngam ngam soiii betull kan... bess nye besdayyyy

Salmiza said...

Hepi besday 2 ur asben..

Beli adiah ape tu..? Tnjuk ler kot2 dtgkan idea..

ieda said...

eppy bday buat hubby syariza ..
semoga panjang umur dan dimurahkan rejeki yee ;)

Mama Gee said...

Hepi buffday incik hubby... :)
try jgn tak terai..
kalo amek buffet steambot tu..makan sampai muntah balik...hehee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails