~ CliCk mY HeArT ~

Wednesday, February 22, 2012

Tgk wayang citer yg saya tak teruja nk tgk

errrmmm camner leh jadi mcm tu??
apa leh buat, dh org blanjer, aku tgk jer lahhh.
Ari tu temankan adk gi window shopping. Berdua jer tau, Aiman & asben mmg tinggalkan kt umah. Dah lama kami adk beradik x jalan2 camni sama-sama.






Dia tringin nk tgk citer AZURA. Aku ni pula x brp tringin sgt nk tgk citer tu, try gak suggest citer lain, tp dia nk tgk gak citer tu...errmmm pk jer lah, lagipun dia yg blanjer hahaha..




Bagi aku citer ni biasa2 jer..., tp jgn la bandingkan Azura kak Ogy & Azura Nealofa...
Adik aku pula kata citer ni best....ermmm terpulanglah pada masing2 kannn.
Ada juga unsur2 humor yg boleh buatkan kita gelak2...x tahula citer ni masih ada kt wayang @ tidak. Kalo tak pun uols tgk jer nanti kt Astro First @ beli jer CD.






untung la artis skrg, dpt gak gi jalan2 negara omputih

7 comments:

Fieza79 said...

udah ketinggalan citer wayang skrg ni..kalau ikut pun nt teringin je nk pi tgk...skrg belum blh lgi berjimba2 tgk wayang...huhu

hyazz said...

rezki deme.. sekarang dunia dah glamor..harus lah buat kat negara mat saleh..hehe

~Siti Hajar~ said...

Sy pn tingin nk tgk citer nih tp sape nk belanje eh..hehe

best xciter ni? blakon kat luar negara tuh...hehe

mamyharraz said...

sy tgh tgg citer ni keluar kt youtube..astro first takmo langgan sbb kedekut hehehe..

oklah dpt jln2 dgn adik sesekali mmg best sgt kan :)

Ayen... said...

lama dah x tgk wayang...

syariza09 said...

Fieza79

tgg bb besar dulu yer


hyazz
yer la kan, produser skrg banyak modal


~Siti Hajar~
cer suruh hubby blanjer...hehehe


mamyharraz
yg tu lg good idea


Ayen
skali skala cer kluar dating ngan org umah

-Sara- said...

c lofa ni belakon xbest pon..jd host mmg bestlaa..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails