~ CliCk mY HeArT ~

Thursday, February 23, 2012

~ Jom beli tiket Air Asia ~



Jom tgk2 kt airasia. mana la tau kot2 ada yg berkenan. Harga mmg murah. Kalo nk ke Alor Setar leh dapat lam RM11. Aku mmg dh tgk, tp tarikh dan masa tu yg buatkan aku tengah pikir2 ni. 


Bukan nk ke mana2 pon, cuma nk balik kg jer. Dalam masa yg sama aku mcm nk balik kg ngan keretapi, lagi senang, turun kat Arau jer. Tapi perjalanan hampir 10 jam...fengsan


Kalo flight, kena turun kat Alor Setar & parents kena dtg amik...errmmm...kita pikir2 dulu la. Kalo balik ngan train, aku nk amik seat katil...leh golek2 lam train.






agak2 leh ker aku syer sekatil ngan Aiman, silap ari bulan kalo Aiman yg x jatuh katil, maknya ni yg debummm kat bawah...hehehe



7 comments:

~Siti Hajar~ said...

Jap nk terjah Air Asia...hehe

Thx 4 info..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

ehhh moon 1st time tau.. KTM ada yg camnie erkk.. siap ada katil... ngeee~

cheqna said...

salam singgah
thanks sebab bagi info ni
leh cheqna usha2 tuk honeymoon =)

-Sara- said...

nek trenlaa..leh merasa cmne titon lam tren..hehe

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

waahh..menarik....skg juga i terjah airasia link...

kakD pun tak pernah lg naik KTM ni...sedih kan...huhuhhuu...

mamyharraz said...

alamak terpaksa menutupkan mata ofer AA tu sb sy ada plan besarrrr punya ;P

lawalah sya dlm ketapi tu..aiman mesti suka :)

FiZ said...

eh..bru jumpa org perlis..hai org kampung...hehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails