~ CliCk mY HeArT ~

Friday, February 24, 2012

Muktamad: tak mau amik tiket murah tu.....

Semalam kan aku citer pasal tiket Air Aisa yg promosi tu kan. Bila dh campur tolak bahagi darab.....rasanya x jadi la nk amik tiket blk kg tu. Tiket tu promosi RM14...tp bila campur ngan lain2, jadila la RM90++, tu x termasuk baggage & tambang public transport kami nk ke airport...errrmmm


Cuma aku rasa pelik dan hairan, ker mmg sbb aku yg ketinggalan zaman. Cer tgk bawah ni




Rasanya masa aku amik tiket AA dulu, salah satu tax tu dh mansuh (x igt pula sama ada airport tax @ fuel surcharge)


Skrg ni tax ni wujud semula yer???? betul2 aku ni ketinggalan @_@


pasni nk try blk kg ngan train ...

4 comments:

mamyharraz said...

cas tersembunyi mmg banyak~ tu yg buat kita confius..

try naik train nnt boleh citer pengalaman sya kt situ hehe pastu boleh sy pulak try naik balik perak ;)

Mama Gee said...

haah lah...ntah2 dh ade balik tak..?
skrg ni kena check in online plak kan..lg pening...dah lah hp cap ayam je...kalo tak bawak lappy kena lah bayorr masa check in kt kaunter..
bab tu pun tak berapa nk paham...huhu

~Siti Hajar~ said...

mmg promo tu murah tp tolak bahagi darab jd sama je kita nek keta kan...hehe

rsnya surcharge dah mansuh kan, siap msk budget thn bila entah kan, tp munkin wujud blk dh kot...xpasti...hehe

syariza09 said...

mamyharraz

tu la pasal, mcm2 kan. try ngan train la pula


Mama Gee
kena online pula? isshh2 mcm dorang punya strategi ni

Siti Hajar
tu la...dh lbh kurang ngan naik kreta, tu yg pikir 2-3kali tu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails