~ CliCk mY HeArT ~

Tuesday, February 21, 2012

~ Relax dulu ~

Mata dh semakin kecik...buka mcm x buka..ok, i mau tido. 
gara2 buat ni mln td i jadi ngantok


member opis oder




buat jer pastri ni banyak2 dulu, senang sikit kejenya

dulu2 asyik buat apam jer, skrg dh berjinak2 pula ngan cheese tart.
Buat cheese tart lbh mudah dr buat apam dot2...buat apam dot ni buatkan mataku berpinau.
apa2 pun mlm ni & esk kena buat apam dot,....so t/hari ni nk relax jap

uols lapar ker???
Kalo lapar, nah i jamkan mata uols ngan donut2 yg debommmm ni




10 comments:

Fieza79 said...

duhh..duhh...sgt mnggoda selera..pos sini skt..hehe

SiTi said...

bg ct lak leceh lak nak buat chesee tart ni....tang nak buat pastri nyer tu....heheheh

Qhaifa Nur said...

rajinnya buat tart..memang sedap
tengok donut lagi lapor dibuatnya..

mamyharraz said...

bila dpt mkn tat dgn apam polkadot awk ni sya..teringin bangat nih..nampaknya kena set time p putrajaya amik order kt awk lah..

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

haaa..sebesar2 yg ada pic donut..huhu terliur sekejap.. hehe

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

tak nampak pun...*buat2 tutup mata*

mRs.fAriDnAnA said...

bestnye...kongsi resepi blh x?

~Siti Hajar~ said...

Wah! dh bt bisnes cheese tart plk yer Sya, makin bkembang bisnesnyer, sy tumpng happy yer...

xtahan tgk donut tuh, tp mulut ni xleh makan sembarangan lg...adoyaiii...huhu

Ayen... said...

bila lagi nak bagi kwn2 rase kuih buatan sendiri ni....hehe.

-Sara- said...

bestla dpt buat cheese tart sndri..leh mkn puas2 kan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails