~ CliCk mY HeArT ~

Tuesday, February 14, 2012

auucchh...kepal asudaa berat



Sebabnya ari ni lambat bekpes. Kul 12.30 br dpt makan, roti canai yg dtapau pun dh keras, sejuk...huhuhu...telan la jga, w/pun tekak dh x sudi.


Sebab per lambat mkn, sbb awal2 pagi dh kalut buat minit last week. Kul 10lbh td ada discussion ngan boss, Sepatutnya buat last week lagi, tp disebabkan aku cuti sakit, terpaksa la buat minggu ni. Dah masuk discussiion, aku pula yg trasa pening. Macam2 menda yg boss nk buat & semuanya yg dirancang ada dateline. Aku dh pening, sempat ke nak buat semua tu...Kat sini keje banyak juga la..Adesss...x sempat juga aku nk up n3 yg best2 kat sini. nanti aku try up n3 yg tertungak tu yer...terlalu banyak wehhhh...pelan2 kayuh




ok arr...nk rehatkan kepala dulu

5 comments:

mamyharraz said...

ok,takpe ambil masa baru upkan entry pending tu ;)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

huhu.. sakit kepala? pakai laa minyak yu yee cap limau.. hehehehehe

pelan2 ye wat kej..jgn kelam kabut..jgn stress

~~*Lady Salwa*~~ said...

memang pening kepala kalau banyak kerja yg ada dateline...

**Rileks2 tau... Jangan stress2... Kalau tak tahan tu letak je kepala kejap...

-Sara- said...

xpe kayuh pelan2..xde sape marah pon..nnt bertambah2 lak skt pale tu krg..tk cre.. :)

Mama Gee said...

bak sket kerja tu...ai dh bosan kt sini lerr...huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails