~ CliCk mY HeArT ~

Thursday, January 19, 2012

Pagi-pagi dah stress

Pagi2 tgk jalan mcm ni, aku dh rasa stress.
Naik pusing kepala
Kejap2 tgk jam, dh hampir kul 8 ni.
Bulan ni punch card dh banyak merah............lagi la bertambah stress.
Masa ni la x der mood nk ckp2 ngan en asben. Apa yg dia ckp, x der mood nak menyahut pun...
Kebetulan pula ari ni alarm x bunyi....sakitnya ati...pagi2 mula la kelam kelibut
Dalam kepala terpikir2 nk masuk keje 8.30, tapi kan nanti aku sorang2 pula kat sini, smua org pilih masuk pagi  kul 8...errrmmm nanti la aku pikir jln penyelesaian...
kpala dh pusing2 dah ni..pening wehhh

8 comments:

~izan~ said...

alolo..cian akak izan sorg ni...kalau izan jd akak,xtahu la cmner,sbb izan ni mudah jugak naik angin huhu..

slmt bertugas akak!~

hyazz said...

memang stress..

Fieza79 said...

mmg stres kalo tersangkut dlm jem..lagi2 kalo nk cpt...

intan morsalin said...

minggu ni mmg jln jem la..truk gak..rasanya sebelum ni xde la macam ni...tensen gak..lenguh kaki duk tekan myk n brek...
agknya after CNY jalan back to normal kot...hopefully..

ieda said...

dimana2 kalau jem nie , memang buat kita stress .. huhuh
sabar ye dikk ..

munna said...

nasib baik kat tempat munna tak teruk jammed mcm tu... klu tak mmg sress sokmo mcm syariza

adianiez AIDA said...

aida masuk 8.30... yg penting punch card clear :) tp memang time tu org da tinggal sorang dua la kan... takut. jalan laju2 hi hi...


nota kaki : klik sini & jom join simple giveaway – hadiah voucher KFC yg best

mamyharraz said...

byk bersabar ya sya..nnt mesti ada jln ;)

sy pun start tahun ni tak boleh lambat2 dah masuk ofis sbb boss baru ni garang hehe makanya tetiap pagi mmg akan stress dgn keadaan jln yg jem tu.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails