~ CliCk mY HeArT ~

Friday, January 20, 2012

4 hari cuti ni nk ke mana yer???

Rasanya tak ke mana2 kot.......hanya jln2 kat KL jer...x der plan pon nk gi cuti jauh2...lagipun aku mmg tak suka berjalan2 masa perayaan, malas nk tempuh traffic jam...errmmm....tp bosan juga kan...tgk la nanti, may be gi picnic kot...mungkin laaaa




dlm 4 hari ni mungkin akan mulakan aktiviti baking apa2 yg patut....yg pasti cheese tart mmg ada dlm list coz ank buah dh request buatkan utk besday dia. errrmmm may be akan try wat resipi baru, ari tu dh print cuma x sempat buat lagi jer. Nanti kalo dh buat nanti, aku tunjuk kt uols ok.


Pada yg pergi bercuti & balik kampung tu, selamat bergumbira ^_^

3 comments:

-Sara- said...

kita blk kg, yayyy! ;)

miss nadia said...

tak ke mana pun kita...duk rumah jek...busan pun ada..huhu

~izan~ said...

jadi tak baking2 kak..nnt update hasil tau kak =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails