~ CliCk mY HeArT ~

Wednesday, January 4, 2012

Kesibukkan dah bermula...



Ari ni rata2 yg bercerita ttg anak-anak yg baru masuk sekolah, x kira la masuk tadika ka, darjah satu ka..sronok pula baca kisah2 dorang..macam2 ragam..aku lom sampai masa lg nk story, Aiman masih lagi di Taska yg sama, next year baru aku masukkan ke tadika 5tahun, ntah mcm mana pula ragamnya nanti...


Minggu ni juga lah jalan raya pun dh semakin sesak..yg bercuti dah pun mula bekerja, lagi pun sekolah dh mula..mcm biasalah kalo dh sesak tu..


Kerja pun dh semakin sibuk...masa cuti sekolah ritu, banyak relax..now, student dah ada, kerja pun makin bertambahla, harap2 student kat sini tak banyak karenah...tadi baru jer discussion ngan boss..banyak juga xtiviti sepanjang tahun ni yg nak kena buat ...
errrmmm....ekceli kerja aku mmg ada kena mengena ngan student...sbb tu la aku kata time cuti skolah jer leh goyang2 kaki & pinggul...


ok....sajer nak celoteh2 santai jer ari ni..
cau ci cau

5 comments:

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

kakD cuti sekolah ka dak ka....sedia2 sibuk ni...sampai nak hapdet blog pun tak dan...

~Siti Hajar~ said...

Slmt menyibukkan diri dgn student2 yer...hehe

munna said...

munna pun nak hantar meya ke tadika tahun depan... ingatkan nak hantar tahun ni tapi takut dia bosan pulak sebab baru 4 thn skrg ni

-Sara- said...

tulah..syaqir pon tgu thn dpn 5thn bru msuk tadika..xtau cmne gayanya..hehe

Mama Gee said...

berkojer lah kito sekueknyooo...huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails